in data de 31 august 2012, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA organizeaza evenimentul info-day cu tema „Colaborarea in regiunea transfrontaliera Romania – Bulgaria, intre mediul economic si cel academic, privind dezvoltarea resursei umane in domeniul tehnologiilor de energie regenerabila”.

Evenimentul va avea loc in Municipiul Giurgiu, la Ateneul Nicolae Balanescu, Sala de Conferinte, incepand cu orele 11.00.

Aceasta reuniune face parte dintr-o serie de evenimente sustinute in cadrul proiectului nr. 2(3i)-3.2-4 MIS ETC 222, cu titlul „Cooperare romano – bulgara pentru o dezvoltare durabila a resursei umane tinere in domeniul tehnologiilor de energie regenerabila, in scopul depasirii barierelor socio-culturale si a deschiderii oportunitatilor comune pentru obtinerea unui loc de munca de-a lungul zonei de frontiera”, proiect finantat prin Programul de cooperare transfrontaliera Romania – Bulgaria
2007 – 2013.

Evenimentul ofera oportunitatea stabilirii de noi contacte si initierea de proiecte comune in domeniul energiilor regenerabile cu reprezentantii institutiilor partenere in proiect: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA din Bucuresti; Academia Navala “Mircea cel Batran” din Constanta; Universitatea “Anghel Kanchev” din Ruse; Agentia Municipala pentru Energie – Ruse.

Detalii suplimentare privind proiectul nr. 2(3i)-3.2-4 MIS ETC 222, precum si informatii utile privind locurile de munca disponibile in zona transfrontaliera Romania-Bulgaria, pot fi accesate pe pagina web a acestuia:  www.ro-bul-ret.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here