Bucuresti, 28 august 2012 – Noile modele Toughbook CF-H2 vor fi disponibile in portofoliul de terminale al Novensys, incepand cu aceasta luna.

Tableta CF-H2 disponibila in doua modele distincte, poate fi utilizata impreuna cu solutiile dezvoltate de Novensys pentru a intampina nevoile profesionistilor din domeniul medical si al lucratorilor din utilitati. Modelul CF-H2 Healthcare este conceput pentru a oferi doctorilor si asistentelor acces instant la inregistrarile medicale de la punctul de ingrijire, precum si o documentatie exacta privind conditia pacientului si a medicamentatiei sale si permite in final o mai mare eficienta a proceselor clinice.

CF-H2 este conceput pentru inginerii din teren si din utilitati nevoiti sa lucreze in toate conditiile meteo si de cele mai multe ori in spatii inguste.  Cu aspectul robust, construit ergonomic, cu o viata prelungita a bateriei si cu un ecran ce reflecta razele soarelui pentru a obtine o vizibilitate mai buna, ecranul tactil al tabletei Toughbook este unealta ideala pentru accesarea aplicatiilor si datelor din cele mai dificile medii mobile. Combinatia dintre portabilitate si conectivitate imbunatateste fluxurile de lucru si productivitatea din teren la punctul de lucru.

Ambele modele CF-H2 sunt echipate cu procesoare din a 3-a generatie de la Intel® Core™ i5-3427U vPro™ (1.8GHz pana la 2.8GHz cu Intel® Turbo Boost Technology) si grafica Intel® HD 4000. Pe langa noile procesoare, CF-H2 este deasemenea echipat si cu module DDR3L de memorie RAM ce lucreaza la voltaj scazut folosind mai putin curent pentru eficienta sporita si pentru a mari durata de viata a bateriei. Capacitatea de stocare a Hard Disk-ului a fost deasemenea marita de la 160GB la 320GB pe langa optiunea SSD de 128GB.

Cresteri ale eficientei pentru a mari viata bateriei imbunatatirile aduse de Panasonic si Intel asigura o durata de viata a bateriei tabletei Toughbook CF-H2 cu peste jumatate de ora ceea ce va permite lucratorilor din teren mai mult de 7 ore de utilizare (MobileMarkTM 2007, 60cd/m²) cu Windows® 7 fara a reincarca bateriile de inalta capacitate. CF-H2 reincarca cele doua baterii in acelasi timp, rapid, pentru incarcari rapide (aproximativ 3 ore).

Deasemenea toate unitatile folosesc tehnologia Panasonic Power Management Utilities pentru a maximiza eficienta energiei consumate pentru toate resursele relevante necesare procesorului in functie de fiecare sarcina sau de definirea profilului de utilizator individual.
Ambele modele Toughbook beneficiaza de cea mai avansata conexiune Bluetooth®
Ambele modele Toughbook au incluse cele mai noi tehnologii Bluetooth® 4.0 Smart Ready  pentru a putea conecta lucratorii din teren mult mai rapid si mai eficient. Bluetooth® 4.0 (clasa 1) este complet compatibil cu versiunea 2.1 Bluetooth®.  Bluetooth® 4.0 Low Energy ofera conexiune rapida si consum redus de energie.

In plus, ambele Toughbook vin echipate cu porturi de mare viteza USB 3.0 SuperSpeed ce permit transmiterea datelor cu o viteza de pana la 10 ori mai mare decat USB 2.0.
Ambele tablete ofera in continuare, optional, un modul wireless F5521gw HSPA+ (DL: 21 Mbps). Include un switch wireless dedicat ce permite utilizatorilor sa inchida sau sa deschida conexiunea pentru a obtine timpi mai buni de operativitate. Disponibil la cerere, tabletele pot fi trecute pe modul de protectie anti-furt (Anti-Theft-Protection) alegand cele mai noi tehnologii de la Intel® AT.

Proiectate ergonomic pentru lucratorii din teren

CF-H2 este proiectat pentru lucratorii care fac mai multe operatiuni deodata, iar in acelasi timp trebuie sa tina si tableta intr-o mana. Usor si dur (aproximativ 1.58Kg), cu un maner usor de apucat, cu un sistem de racire fara ventilator mentine o temperatura scazuta pe carcasa folosind sistemul unic de disipare a caldurii si este disponibil ca ”dual touch” sau cu ecran tactil.
CF-H2 a fost proiectat si pentru o dezinfectie rapida pentru a reduce riscul raspandirii infectiilor de la un pacient la altul. Sistemul de racire fara ventilator limiteaza oportunitatea transmiterii de germeni, iar modelul CF-H2 Helath dispune si de o suprafata neteda cu butoane sigilate si fara porturi expuse. Panasonic a dezvoltat si un invelis special ce poate rezista servetelelor cu alcool obisnuite. Pentru a sprijini dezinfectia a fost creata un program special ce reaminteste utilizatorilor sa stearga tableta la intervaluri regulate de timp si inregistreaza automat curatarea cu succes.
in spitale sau in operatiunile de pe teren, CF-H2 ramane cea mai puternica tableta din gama sa. Este testata la cazaturi si are protectie impotriva apei, prafului, vibratiilor si a temperaturilor obtinand astfel certificarea IP54, MILSTD 810G.

Cea mai buna vizibilitate pe ecran

CF-H2 asigura vizibilitatea ecranului printr-un nivel optim de luminozitate, indiferent de conditii, exterior sau interior. Pentru a obtine o vizibilitate foarte buna, CF-H2 foloseste un monitor de 10.1” cu tehnologie Panasonic Transflective Plus. Operarea cu aceasta tehnologie reduce consumul de curent si ajuta bateriile pentru ca nu este necesara lumina de fundal in medii bine luminate. Acest lucru rezulta intr-o imbunatațire masiva de pana la 6,000cd/m2 echivalentul a luminii reflectate intr-un mediu de sub 200K Ix.

Functionalitati pentru orice scopuri

Pentru o productivitate maxima, lucratorii din teren au nevoie sa indeplineasca o gama larga de sarcini, iar CF-H2 se potriveste ideal. Optional sunt disponibile si cititoare de coduri de bare pentru a ajuta la captarea datelor. Pentru a face fotografii, CF-H2 dispune de o camera cu auto focus optional de 3.0 megapixeli cu proiector LED. Pentru aplicatiile audio, CF-H2 dispune de un difuzor frontal pentru un sunet deosebit.

Pe langa porturile USB 3.0, CF-H2 dispune si de placa de retea LAN si port serial (optional, porturi USB secundare) integrate direct in tableta pentru lucratorii ce au nevoie de interfate pentru a conecta dispozitive si periferice pentru captarea de date si comunicare.
CF-H2 are acoperite toate optiunile pentru a pastra toate datele in siguranta. Autentificarea rapida a utilizatorilor poate fi obtinuta folosind cititorul optional pentru amprenta digitala ceea ce confera si o securitate crescuta. Deasemenea, exista disponibila si optiunea de citire SmartCard, care este conforma cu standardul ISO14443.

Sistem de pornire foarte rapid

Pentru a maximiza eficienta lucratorilor din domeniul medical sau de pe teren, CF-H2 include si Quick Boot Manager de la Panasonic, care poate reduce timpul de boot-are pana la 15 secunde.

Compatibilitatile conteaza

Pentru a asigura clientii actuali ca pot continua sa foloseasca perifericele existente, noul CF-H2 este compatibil cu multe dintre perifericile CF-H1 cum ar fi „docking stations” pentru a oferi o stabilitate pe termen lung a vietii produsului.

Sprijinit de servicii de mentenanta de calitate

Fiecare Toughbook are o garantie de 3 ani ce acopera problemele de hardware pentru sistemul folosit asa cum a fost proiectat.
Fotografii ale celor doua modele pot fi descarcate de la adresa: http://business.panasonic.co.uk/computer-product/panasonic-computer-product-solutions-service-and-downloads/image-gallery . Pentru mai multe informatii despre produsele si solutiile Novensys puteti contacta: Cristina Dima, Corporate PR Manager, tel: 0736.900.221, Mail: [email protected]
Lucruri care vorbesc despre Novensys – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.
In acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.

Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O’Neil.

Despre Panasonic: PSCEU este parte din Panasonic Systems Communications Company, divizia B2B globala a Panasonic. Scopul PSCEU este de a perfectiona modul de lucru al profesionistilor din teren si de a le creste eficienta si performantele in cadrul companiei. Ajutam companiile sa capteze, sa estimeze si sa comunice o gama intreaga de informatii: imagini, audio si texte. Produse precum switch telefonic PBX, imprimante, camere profesionale, proiectoare, ecrane si PC mobile industriale. Cu peste 500 de angajati, ingineri experti in design, capabilitati de management al proiectelor la nivel global si cu o retea puternica de parteneri europeni, PSCEU ofera capacitati fara rivalitate pe piata.

Noul PSCEU este creat din 4 divizii de business:
Solutii de comunicare ce includ scannere profesionale, imprimante multifunctionale, sisteme de telefonie si sisteme de conferinta video HD.
Sisteme de solutii video ce includ proiectoare video, table interactive, asistenta pentru prezentari si ecrane. Panasonic este liderul pe piata europeana pentru proiectoare cu un cota de 28%.
Solutii de camere profesionale ce includ echipamente profesionale audio video, echipamente si tehnologie de securitate (IMV – Integrated Machine Vision). Panasonic este unul din cei doi vanzatori de top de camere profesionale din Europa.

Solutii de produse computerizate ce includ tabletele industriale Toughbook, tabletele Toughbook de business si sistemele EPOS (Electronic Point of Sales). Panasonic Toughbook este liderul european pe piata cu peste 65% share in 2010 (VDC, martie 2012).
Panasonic Corporation este liderul mondial in dezvoltarea si productia de electronice pentru o gama larga de consumatori, de afaceri si industrii. Localizata in Osaka, Japonia, compania a inregistrat vanzari nete de 7.85 trilioane yeni (E1,4 mld) pentru anul incheiat in martie 31, 2012. Actiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya si New York. Pentru mai multe informatii despre companie si despre brandul Panasonic, vizitati siteul: http://panasonic.net/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here