In vederea promovarii abilitatilor persoanelor cu dizabilitati, Asociatia Patronatul Medicinei Integrative prin Centrul Teritorial Bucuresti-Ilfov in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei, Directia de Cultura, organizeaza in zilele de 13 si 14 septembrie 2012 un targ expozitional in Parcul Herastrau, Pavilionul H.

in cadrul targului pot fi expuse obiectele realizate manual de catre persoanele cu dizabilitati si reprezentantii ONG-urilor. La activitatile targului sunt invitate sa participe organizatii nonguvernamentale si institutii care reprezinta persoanele cu dizabilitati, persoane fizice, jurnalisti. Participarea la activitatile expozitionale este gratuita pentru expozanti si vizitatori!

Evenimentul face parte din proiectul „Retea regionala pentru Promovarea si Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale, in vederea cresterii sanselor de reinsertie sociala a persoanelor cu dizabilitati”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,  Investeste in oameni, implementat de Asociatia Patronatul Medicinei Integrative, in perioada 2010 -2013.

Obiectivul general al proiectului este acela de a facilita accesul pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati si de a fructifica oportunitatile oferite de societate. in cadrul proiectului vor fi organizate activitati care conduc la promovarea, mobilizarea si responsabilizarea comunitatii in vederea incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilitati.

Toate activitatile din cadrul proiectului au ca scop cresterea competentelor, cunostintelor si stimei de sine a persoanelor cu dizabilitati, ele facand parte din programe complexe de consiliere ce se desfasoara in cele trei centre regionale. Prin intermediul campaniilor de informare si constientizare se doreste sensibilizarea comunitatii in vederea reinsertiei sociale a persoanelor cu dizabilitati.

Despre Asociatia Patronatul Medicinei Integrative

Asociatia Patronatul Medicinei Integrative este o organizatie nonguvernamentala, non-profit si apolitica, ce reuneste persoane fizice autorizate, cabinete medicale, clinici care presteaza servicii medicale si/sau terapeutice in cadrul organizatiilor din care fac parte. Organizatia se ocupa de medicina alopata traditionala, alaturi de medicina complementara (prestata de medici specialisti care utilizeaza toate terapiile demonstrate ca fiind sigure si eficiente). Presedintele Patronatului Medicinei Integrative este Liviu Mandler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here