București, 8 martie 2022 – Noua gamă TIGER 1200 este acum disponibilă în România. Triumph Motorcycles România, reprezentanța în România a unuia dintre cei mai cunoscuți producători de motociclete din lume, a găzduit, luni seara, evenimentul în care a fost lansată noua gamă de motociclete, Tiger 1200.

Tiger 1200 GT Explorer, reprezentantul de seamă al gamei cu 5 modele, este  complet echipat pentru asfalt, cu o putere de 150 de cai și o capacitate de 1160 cmc. Acesta este singurul model cu jante din aliaj din această categorie de motociclete, cu un rezervor de 30 l și un motor cu 3 cilindri în linie. Tehnologia și echipamentele inovatoare îi permit utilizatorului să stea într-o poziție confortabilă și ergonomică și, în același timp, să manevreze cu ușurință motorul.

Tiger 1200 GT Explorer are cinci moduri de pilotaj – Road, Rain, Sport, Off-Road și Rider, care pot fi selectate cu ușurință în mers, prin apăsarea unui singur buton dedicat. Fiecare mod are setări proprii pentru răspunsul accelerației, controlul tracțiunii, sistemul ABS și setările suspensiilor.

În timpul prezentării modelului, reprezentanții Triumph România au explicat și ce îmbunătățiri au fost aduse designului, comparativ cu modelul precedent.

„Tiger 1200 GT Explorer este cea mai avansată motocicletă de la Triumph, de până acum. Ca și design, comparativ cu modelul precedent, avem acum o nouă față, o nouă grilă. Luminile sunt cu led, dar avem și o semnătură cu led –  Day Time Running Lights. GT Explorer este dotată cu o unitate care măsoară inerția maselor. Parbrizul a fost optimizat, este reglabil pe opt trepte, cu o singură mână, în timpul mersului. Partea frontală este mai ușoară, iar modelul este mai ușor cu 25 de kilograme, comparativ cu versiunea precedentă”, a explicat, în timpul evenimentului de lansare, Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Modelul Tiger 1200 GT Explorer este dotat cu un sistem radar pentru avertizarea pericolelor din unghiul mort, ceea ce reprezintă o importantă inovație pentru siguranța în timpul condusului.  Sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri, Tyre Pressure Monitoring System și sistemul Hill Hold Control de asistență pentru pornirea din rampă sunt alte dotări ale noului model, gândit și conceput pentru a trece la următorul nivel de performanță.

„Scopul nostru este acela de a oferi o experiență completă, prin motociclete echilibrate, ce combină puterea, manevrabilitatea și stilul. Cu modelele Tiger 1200 ne dorim ca toți motocicliștii noștri să aibă experiența perfectă atunci când conduc. Tiger 1200 GT Explorer se evidențiază prin caracter, performanță și stil, fiind perfect pregătit să asigure aventura supremă în condiții de maximă siguranță si confort”, a mai declarat Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Despre TRIUMPH MOTORCYCLES

Triumph Motorcycles este considerată una dintre cele mai vechi și mai emblematice companii producătoare de motociclete, din lume. Modelele Triumph fac parte din categorii diverse, precum roadster, adventure, streetfighter, scrambler sau power cruiser. De-a lungul timpului, s-a remarcat motorul de 765 cmc, care este folosit de toate echipele din Moto2, doborând recorduri multiple.

Misiunea declarată a brandului este aceea de a fabrica cele mai bune motociclete din lume. Toate motocicletele și accesoriile Triumph sunt concepute, desenate, imaginate, dezvoltate și testate de echipe dedicate, pentru toți iubitorii de senzații tari.

Motocicletele Triumph sunt importate în România din 2013 prin MOTOBOOM, aceeași companie realizând și investiția în noul magazin Triumph București. Showroom-ul găzduiește modele din toate categoriile, de la seria clasică Bonneville și până la fabulosul Rocket 3, motocicleta de serie cu cel mai mare motor din lume. Nu lipsesc modelele pentru turism și aventură sau roadsterele moderne, distractive și performante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here