București, 22 februarie 2021.

Eversheds Sutherland Romania continuă dezvoltarea ariilor de practică Banking & Finance, Telecom, Corporate și Employment și anunță promovarea a trei avocați seniori ca parteneri în cadrul biroului din București: Alexandra Șulea, Carolina Baloleanu și Oana Dobre.

Această promovare vine pentru Alexandra, Carolina și Oana ca o recunoaștere a performanțelor individuale și a dedicării demonstrate în cei aproape 10 ani de când fac parte din echipa Eversheds Sutherland Romania. Ele vor completa astfel echipa de parteneri formată din Mihai Guia, Cristian Lina, Cristian Guia și Sorin Șușnea.

Alexandra și Oana coordonează proiecte din ariile de practică de Corporate M&A și Employment, iar Carolina coordonează proiecte de Banking & Finance, Telecom și Energy ale casei de avocatură.

Totodată, Cristina Roșca și Irina Stoicescu au fost promovate ca avocați seniori în cadrul ariilor de practică de Real Estate, respectiv Corporate.

Eversheds Sutherland Romania este o societate de avocatură care are la nivel global 68 de birouri în 32 de jurisdicții, în care activează peste 3.000 de avocaţi, oferind servicii juridice sectorului de business și financiar, public și privat. Echipa Eversheds Sutherland Romania este în prezent formată din treizeci de avocați, cu activitate și proiecte în ariile de practică cheie pentru mediul de afaceri, precum: fuziuni și achiziții, finanțări, dreptul muncii, dreptul concurenței, drept imobiliar, energie, telecomunicații, litigii și arbitraj, protecția datelor.

Recent, Eversheds Sutherland Romania a asistat acționarul majoritar Telekom în procesul de vânzare a rețelei fixe de telecomunicații către Orange, Sika cu privire la achiziția Adeplast și Unilever în proiectele de achiziție Betty Ice și Fru Fru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here