Astazi, 1 martie, Targul Imobiliar National tIMOn si compania City Garde, apartinand grupului de firme Romstal,  au semnat un acord de colaborare al carui principal scop este transformarea centrului Bucurestiului intr-o imensa zona verde. Investitia este estimata la 250.000 € , iar actiunea se va desfasura timp de patru zile, intre 18 si 21 martie, in timpul editiei de primavara a tIMOn, transformand, astfel, Targul Imobiliar National in cel mai mare si cel mai scump targ organizat vreodata in Romania .Investitia totala in organizarea editiei din martie a tIMOn se ridica la 500.000 €.
Padurea vine la tIMOn!
Pentru ca, in acest an, targul Imobiliar tIMOn se va desfasura in Piata Consitutiei, pe o suprafata de expunere de 5000mp, transformandu-se, astfel, in cel mai mare targ din Romania, reprezentantii acestuia au hotarat ca este timpul sa faca ceva si pentru locuitorii Bucurestiului, coplesiti, uneori, de suprafata asfaltului. Si pentru ca nu puteau invita la targ doar ansamblurile rezidentiale care au parcuri in proiect, au hotarat amenajarea unui parc de 500 mp, chiar in mijlocul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.
“In cadrul tIMOn Targul Imobiliar National vom  importa arbori, arbusti si plante verzi, iar specialistii nostri in peisagistica vor decora un spatiu de 500 mp in Piata Constitutiei cu arbusti decorativi, conifere si foioase de mari dimensiuni, arbusti mediteraneeni, plante decorative si flori de sezon, dar si cu fantani arteziene sau mobilier pentru gradina, astfel incat bucurestenii sa beneficieze de tot confortul si aerul curat al unui adevarat parc, de aceasta data chiar in mijlocul orasului, intr-una dintre cele mai circulate piete ale Bucurestiului.” (George Dudu, Director General City Garden)
Imobiliarii sustin spatiul verde si aerul curat
“Am semnat un acord cu City Garden, prin care vom amenaja impreuna cel mai mare parc mobil din centrul Bucurestiului, o adevarata gradina botanica de care locuitorii capitalei sa se poata bucura in weekendul de desfasurare al tIMOn. Este adevarat ca ne preocupa soarta pietei imobiliare romanesti si ca aceasta implica mii de tone de asfalt, dar dezvoltarea calitatii si numarului locuintelor nu implica scaderea suprafetelor verzi din oras, ba dimpotriva. Consider ca dezvoltarea inseamna constructii noi, dar sustin ca aceasta dezvoltare trebuie sa se faca responsabil, pastrand respirabil aerul Bucurestiului. Incercam sa tragem un semnal de alarma prin acest proiect, dar si sa le facem viata mai frumoasa bucurestenilor, chiar si pentru patru zile” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
Investitie de 500.000 € pentru doar patru zile
“Pastrand ideea Piata imobiliara revine, tIMOn continua seria de actiuni inovatoare care sa transforme piata imobiliara intr-un organism profesionist, activ in viata societatii in care activeaza , responsabil in fiecare dintre actiunile sale si interesat de viata de zi cu zi a utilizatorilor sai finali. Am ales ca, pentru editia din martie, sa transformam, din nou, Targul Imobiliar National in tIMOn all inclusive, considerand ca oamenii care au nevoie de case, in majoritate locuitorii tineri ai Bucurestiului, mai au si alte nevoi si interese decat spatiul de locuit, punctual. Valoarea totala a investitiei, pentru cele patru zile de targ, este de 500.000 €, mai mare decat cele din anii precedenti,   si, se pare ca, de aceasta data, vom iesi din tipare mai mult decat am facut-o pana acum. Am fost impulsionati de multiplele semnale de redresare a pietei imobiliare, dar, mai mult decat atat, am vrut sa fie evident pentru toata lumea, ca, in acest an, nu mai vorbim despre o piata moarta sau in redresare, ci de una stabila, intr-o usoara crestere si, sa speram, mai matura si mai profesionista decat in perioada de boom  de acum 3 ani. “ (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
Targul Imobiliar National tIMOn va avea, in acest an, 3 editii, primavara, toamna si iarna, prima dintre ele desfasurandu-se in Piata Constitutiei din Bucuresti, in perioada 18-21 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here