Clinica Lavanda Sky a fost creata pentru a remedia toate aceste probleme, intr-un cadru cald si prietenos, cu cele mai performante dotari si cei mai priceputi specialisti.

Frumusetea este o stare de spirit pe care o atingem doar cand suntem in armonie perfecta cu imaginea noastra. Ne comparam adesea cu  modelele din reviste, cu perfectiunea lor plina de glamour, dar in lumea reala fiecare dintre noi are mici imperfectiuni, probleme ale pielii, kilograme in plus si semne de imbatranire care ne stanjenesc in fiecare zi.

Clinica Lavanda Sky a fost creata pentru a remedia toate aceste probleme, intr-un cadru cald si prietenos, cu cele mai performante dotari si cei mai priceputi specialisti.

Fiecare dintre noi este unic, cu calitati si “defecte”. Ca urmare, fiecare client care ne calca pragul este un nou prieten care va avea parte de sfaturi si servicii personalizate, fie ca este vorba de tratamente  estetice sau corporale, de microdermabraziune, tratamente anti-aging, masaj, de tratamente cu radio frecventa medicala sau de epilat. Fara stres, fara senzatii neplacute, ba chiar dimpotriva: fiecare sedinta este o placere, un moment de relaxare si detasare de stresul si problemele care ne apasa in fiecare zi.

Tratamentele de infrumusetare oferite de Lavanda Sky isi propun sa remedieze fiecare detaliu al fetei, pentru accentuarea trasaturilor frumoase si a le ascunde pe cele care ne avantajeaza mai putin. Oferim o gama completa de servicii in aceasta zona: pensat, vopsit gene si sprancene, peeling chimic, masaj facial, microdermabraziune , tratamente speciale dermato-cosmetice, foarte complexe si eficiente.

Anii isi lasa amprenta pe tenul nostru, oglinda ne arata noi si noi retele de riduri si parca trasaturile nu mai sunt atat de expresive. Tratamentul anti-aging cu DermaOxy oferit de specialistii Lavanda Sky inlatura aceste efecte ale timpului printr-o tehnica inovatoare de curatare a straturilor de celule moarte si inserarea unui ser cu vitamine si antioxidanti in straturile profunde ale pielii. Rezultatele sunt spectaculoase inca de la prima sedinta.

Cei care au probleme nu doar cu ridurile, ci si cu acneea si punctele negre, cu cicatricile aferente sau cu pete solare hiperpigmentate, o solutie care da rezultate foarte bune este microdermabraziunea. Este o metoda non-invaziva si eficienta prin care pielea este exfoliata si i se stimuleaza procesul de regenerare celulara. Este si o metoda de intretinere a frumusetii si vitalitatii tenului.

Microneedling este un alt tratament revolutionar din oferta clinicii Lavanda Sky. Tehnica utilizeaza un sistem complex de micro-ace care deschid automat sute de micro-canale, pentru a permite absorbirea rapida a unor substante active benefice pielii. Este considerat cel mai rapid, mai igienic si rapid proces de penetrare trans-dermica si da rezultate uimitoare in  tratarea hiperpigmentarii, a alopeciei, cicatricilor post-acnee, si, mai mult, are efect antirid, de intinerire si redare a elasticitatii pielii.

Alopecia este unul dintre cele mai suparatoare necazuri ale pielii, cu care se confrunta atat barbatii, cat si femeile. Specialistii Lavanda Sky au experienta in tratarea alopeciei cu proceduri microdeedling care au ca efect regenerarea firelor de par pierdute si oprirea procesului de cadere a celor ramase. La noua din 10 pacienti s-au constatat rezultate spectaculoase inca dupa primele trei-patru sedinte. Se recomanda intre 8 si 12 sedinte, urmate, dupa un an, de inca una sau doua sedinte pentru intretinere.

Ritmul ametitor al vietii moderne ne coplesteste din ce in ce mai mult si are efecte grave asupra trupului si a psihicului fiecaruia dintre noi. Lavanda Sky are in portofoliu o varietate de tehnici de masaj si terapii SPA , fiecare cu efecte aproape miraculoase asupra corpului si a starii de spirit. Fie ca alegeti masajul de relaxare, cu roci vulcanice, cu bete de bambus, la patru maini, terapeutic, fie pe cel anticelulitic, fiecare sedinta este o evadare minunata din stresul cotidian.

Tratamentele corporale de remodelare corporala sunt completate cu o serie de tehnici inovatoare de reducere a celulitei si acumularilor de grasime care ne supara de multa vreme. Intre acestea amintim tratamentul cu radiofrecventa medicala, lipomasajul cu Twin System, tehnicile de drenaj limfatic, de reflexoterapie sau impachetarile.

Nu in ultimul rand Lavanda Sky a adus la Cluj Capsula Clinique, cu o mare varietate de terapii SPA si de infrumusetare, intretinere corporala, si scadere in greutate, toate in cadrul unui sistem holistic complet care are in vedere nu doar partea estetica, ci si tratarea unor boli si stabilizarea greutatii corporale prin reglarea metabolismului. Intre functiile capsulei mentionam vibromasajul, hidroterapia, meloterapia, platforma cu vibromasaj, sauna umeda si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here