Geaca de piele este un articol vestimentar foarte stilat, care se potriveste oricarei femei. De la nicio prezentare de moda nu lipseste geaca de piele, deoarece designerilor le place sa lucreze cu acest material.

 

Pe piata exista numeroase modele de geci dama in diferite stiluri, culori si marimi, mai elegante, mai clasice sau mai moderne. Indiferent de modelul pentru care opteaza, cu siguranta ca femeile vor dori sa afle cum se poarta geaca din piele, astfel incat sa nu dea gres cu tinuta aleasa.

 

Gecile din piele sunt accesorii potrivite personalitatii femeii puternice si pot fi purtate cu precadere toamna si primavara, dar, la unele evenimente, si in noptile mai racoroase de vara.

 

 

Cum alegi o geaca de piele pentru femei

Geaca de piele pentru femei este un element vestimentar pe care femeile il adora si din garderoba carora nu lipseste, pentru a fi purtat cu diverse ocazii sau la tinutele de zi cu zi. Gecile din piele pentru femei sunt piese de baza din garderoba, foarte elegante si oferind un stil aparte celor care le poarta.

 

Inainte de a investi intr-o geaca de piele, femeile trebuie sa se asigure ca modelul pe care doresc sa il achizitioneze este in tendinte, popular, ca are o croiala adecvata, ca este o piesa vestimentara moderna, din materiale de cea mai buna calitate, usor de intretinut, de curatat si simplu de asortat la tinutele deja existente in garderoba.

 

Asadar, geaca din piele se alege in functie de tipul de piele utilizata, unele fiind mai groase, altele mai subtiri, unele mai moi, altele mai dure, de lungimea acesteia, dar si de alinierea umerilor. Purtatoarele trebuie sa se asigure ca lungimea gecii de piele este cea potrivita, atat pentru a fi purtata la blugi, cat si la rochie.

 

In plus, alegerea depinde si de captuseala, precum si de alte accesorii si aplicatii. Exista geci din piele cu femoare, altele cu nasturi, unele au mai multe buzunare, altele nu au deloc, avantajele fiind, cu siguranta, in cazul gecilor din piele naturala, nu din piele sintetica.

 

 

Cum porti in mod corect geaca din piele?

Geaca din piele se asorteaza in asa fel incat sa avantajeze purtatoarele din toate punctele de vedere. Ea se poate asorta cu pantaloni negri skinny, cu blugi, cu fuste creion negre pe talie, cu rochii creion, dar si cu fuste lungi si chiar cu fuste din piele.

 

Gecile din piele se adapteaza foarte bine la mai multe tipuri de tinute, pot fi purtate atat cu adidasi sau bocanci, cat si cu pantofi sau cu botine, in functie de contextul in care sunt purtate.

 

Geaca din piele poate fi asortata cu diferite modele de fuste, inclusiv cu cele clasice, pentru un look chic si, totodata, impunator, cu fuste cu pliseuri, din piele intoarsa sau din piele lacuita. De asemenea, gecile din piele pot fi asortate cu rochii mai elegante, din matase sau sifon, dar si cu rochii cu imprimeuri florale sau geometrice.

La fel de reusita este si combinatia intre geaca din piele si blugi, bluza sau camasa, botine sau pantofi cu toc cui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here