O ZI MONOTONA

Din punct de vedere profesional azi nu vi se întâmplă nimic nou. Vă plictisiţi şi vi se pare că ziua nu se mai termină. Este bine să staţi deoparte. Veţi avea tendinţa de a exagera, dar ar fi de dorit să vă controlaţi la maximum ca să nu riscaţi pierderi iremediabile în viaţa de cuplu. Fiţi calm şi manifestaţi înţelegere faţă de partener.

CHIBZUITI TOT CE FACETI

Cu cât vă gândiţi, cu atât veţi reuşi mai bine. Nu ezitaţi să riscaţi şi acordaţi mai multă atenţie prietenilor. Temperamentul  şi spiritul dvs. viu vă atrag o mulţime de admiratori. Probleme legate de gospodărie vă răpesc forţe şi energie, dar susţinerea şi ajutorul practic al celor apropiaţi vor compensa toate inconvenientele.

TREBALUITI PE LANGA CASA

Probleme legate de gospodărie vă răpesc forţe şi energie, dar susţinerea şi ajutorul practic al celor apropiaţi vor compensa toate inconvenientele. Vă simţiţi bine cu iubitul în compania prietenilor, dar, dacă ţineţi la el, protejaţi-vă iubirea cu eventuale remarci ironice. Puteţi face azi cumpărături reuşite pentru casă şi familie

 

IN PREAJMA FACTORILOR DE DECIZIE

Fiţi mai apropiaţi de cei din conducere, prindeţi din zbor noutăţile şi fiţi la curent cu evenimentele. Aceasta vă ajută să transformaţi o pierdere în câştig. Simpatiile dvs. se situează de partea părinţilor. Sunteţi de acord însă că partenerul iubit s-ar putea să se simtă lezat într-o asemenea situaţie.

 

PASTRATI-VA CALMUL!

O observaţie făcută într-un moment nepotrivit poate distruge armonia din relaţia dvs. Ar fi bine să petreceţi ziua de azi într-o atmosferă calmă, echilibrată. Sunteţi elocvent şi convingător, dar s-ar putea să uitaţi să spuneţi exact ce e mai important. Părinţii pot considera exagerate cheltuielile dvs. Evitaţi discuţiile pe această temă.

DISCUTII LAMURITOARE

Totul este minunat, căldura şi vulnerabilitatea dvs. sunt pe gustul partenerului iubit. Părinţii nu vă aprobă planurile şi entuziasmul dar nu puneţi prea mult la suflet acest lucru. În urma unor discuţii, puteţi găsi soluţii care vor mulţumi pe toată lumea. Partenerul iubit vă împărtăşeşte punctul de vedere, ceea ce vă bucură.

REZOLVARI COMPLEXE!

Este posibil ca problemele de familie să nu se poată rezolva atât de simplu cu aţi prevăzut. De aceea, ar fi mai indicat să aveţi un control personal asupra acestor aspecte.Intervenind cu calm si cu mare atentie, puteti face ca lucrurile sa reintre pe fagasul corect in celk mai scurt timp!

 

MARILE SPERANTE!

Aveţi foarte multe speranţe pentru ziua în curs. Este posibil ca circumstanţele să vă fie favorabile dar nu e cazul să grăbiţi prea tare lucrurile. Ca întotdeauna, impulsivitatea caracteristică zodiei vă poate aduce mari probleme dacă este vorba de relaţia sentimentală. Nu luaţi decizi pripite.

STOP RISIPEI!

Aveţi o poftă nebună să risipiţi banii pe nimicuri. Încercaţi să vă temperaţi şi să aflaţi ce anume şi-ar dori să primească în dar cei dragi. Concentraţi-vă! Iniţiativele dvs. sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Va trebui să consumaţi multă energie pentru a convinge pe toată lumea.

 

TREBUIE SA VA ADAPTATI DIN MERS!

Nu reuşiţi să vă adaptaţi la schimbările de ordin sentimental care au apărut pe neaşteptate în familie. Fiţi mai sincer cu persoana iubită şi cu cei care vă iubesc. Tendinţa de a cheltui creşte şi nu mai faceţi economii. Nici pentru dvs. nu se întrevăd posibilităţi de investiţii, dar vă veţi îndrăgosti şi uitaţi de orice altceva.

DISTRACTIE NEASTEPTATA

Nu aveţi chef de nimic, însă se pare că aţi făcut o promisiune, drept pentru care va trebui să faceţi o vizită unde o să vă distraţi pe cinste. De energie nu veţi duce lipsă şi veţi reuşi să faceţi tot ce v-aţi propus. Beneficiaţi de o bună rezistenţă la îmbolnăviri, aşa că totul decurge bine.

O MANA INTINSA!

O ofertă de serviciu, venită absolut pe neaşteptate, are darul de a vă însenina, fiindcă e vorba de ceva extrem de avantajos. Ar fi bine să nu acceptaţi imediat. Nu sunteţi în stare să luaţi decizii rapide, aşa cum vă cere partenerul. Amânaţi din nou o activitate care v-ar putea duce profit şi îi dezamăgiţi pe toţi cei implicaţi.

ZODIE FAVORIZATA-LEU

DEMN DE INVIDIAT!

Aveţi o energie fizică şi mintală demnă de invidiat. Sunteţi plin de iniţiative, care mai de care mai fanteziste, dar, culmea, sunt realizabile.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here