Sursa foto: https://unsplash.com/photos/CYlPykF-qAM

Ghiozdanul este unul dintre elementele esentiale de care are nevoie orice copil inscris la o institutie de invatamant, indiferent ca este vorba despre gradinita, scoala primara sau liceu. Acesta ii ajuta pe elevi sa isi transporte toate rechizitele necesare pentru orele de curs, fiind totodata o modalitate de exprimare a personalitatii.

De aceea este foarte important pentru ei sa fie implicati in alegerea ghiozdanului, oricand ar avea loc cumpararea acestuia. Cu toate ca cele mai importante rechizite sunt cumparate adesea inca de la inceputul anului scolar sau chiar mai inainte, se poate intampla ca pe parcursul anului, copilul sa aiba nevoie de un altul, din diferite motive – fie nu a fost un ghiozdan de buna calitate si rezistent, fie s-a dovedit prea mic pentru cartile pe care le trebuie transportate zilnic la scoala.

Drept urmare, este foarte important sa se aleaga cu mare atentie acest element esential pentru orice scolar, sa se tina cont mai putin de aspectul estetic si mai mult de confortul oferit copilului si calitatea ghiozdanului. O gama vasta de ghiozdane, de buna calitate, care se adreseaza atat celor mai mici scolari, cat si adolescentilor, poate fi gasita la https://eraft.ro/ghiozdane.

Cum se alege corect un ghiozdan?

In primul rand, ghiozdanul trebuie sa fie adaptat varstei si clasei in care se afla copilul, pentru a avea loc toate rechizitele, dar fara sa devina prea greu de dus de catre elev. De asemenea, curele de umar ar trebui sa fie reglabile si captusite, fundul ghizdanului intarit, cu cusaturi duble, pentru a oferi durabilitate si rezistenta rucsacului pentru scoala, astfel incat parinitii sa nu fie nevoiti sa il inlocuiasca periodic.

Pentru ca elevul sa mearga cu drag la scoala cu noul sau ghiozdan, parintii ar trebui sa tina cont si de preferintele lui in ceea ce priveste forma si designul acestuia. De exemplu, unele dintre cele mai populare ghiozdane din acest an au fost cele cu motive din filmele pentru copii, precum Lego, Harry Potter, Pokemon sau alti eroi din povestile si desenele lor preferate.

In concluzie, alegerea unui ghiozdan pentru scoala nu se face foarte usor, daca se doreste sa se cumpere un produs de calitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here