Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA), alături de Nokia Networks, au oficializat astăzi, 25 mai, un acord care stabilește cooperarea în creșterea digitalizării și automatizării proceselor în domeniul financiar. Nokia continuă să extindă centrul local de servicii financiare, iar parteneriatul cu FEAA vine să consolideze acest demers, incluzând inițiative care au ca scop promovarea cooperării între domeniul academic și cel de business cu accent pe inovare în segmentul financiar.
Nokia și FEAA vor promova evenimente, seminarii și workshop-uri la care vor participa ambele comunități, punând în legătură studenții, cadrele didactice și cercetătorii cu personalul Nokia din cadrul departamentului Finance and Global Business Services Center din România.
Universitatea de Vest este un partener strategic pentru Nokia. Ne bucură că acest parteneriat se extinde și la nivelul FEAA. Intenționăm să fim aproape de studenți și să discutăm interesele acestora, să le oferim oportunitatea de a înțelege realitatea de afaceri a unui important jucător financiar de pe piață și la ce se pot aștepta de la acesta. Dorim să creăm un mediu în care să putem împărtăși cunoștințele și experiențele în mod deschis”, explică Sabin Totorean, Country Manager Nokia România.
Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „În lumea globalizată de astăzi, educația financiară este un element fundamental în formarea viitorilor profesioniști. Parteneriatul cu Nokia devine strategic, în această direcție, oferind oportunități tinerilor studenți și absolvenți ai UVT, care vor participa la proiecte de analiză financiară dedicate studiului mecanismelor complexe ale piețelor financiare.
În cadrul evenimentului de astăzi au fost acordate premii pentru cei mai buni studenți din cadrul competiției organizate de Nokia și FEAA pentru specializările Economie și Afaceri Internaționale și Finance & Banking in English.

INFO: Nokia Global Business Center Romania, situat în Timișoara, acoperă o gamă extinsă de servicii financiare, cele mai reprezentative fiind serviciul achiziții și serviciul de previziuni și analiză financiară. Centrul din Timișoara se mândrește în prezent cu peste 60 de profesioniști din domeniul controlului financiar (analizei financiare) și este într-o continuă creștere. Astfel, o serie de noi poziții deschise oferă oportunități de carieră în domeniul financiar.

 
NOTĂ: o galerie de imagini din cadrul evenimentului se află AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here