La Eurolife FFH, asigurarea de locuinta este online, usor de accesat.

Intelegem cat de importanta este locuinta pentru fiecare dintre noi, si  stim ca „nicaieri nu este ca acasa”. De aceea am creat un produs care sa protejeze casa ta, dar si acel „Acasa”.

Fiecare lucru din locuința ta e o parte din ceea ce numești Acasă. De la canapeaua din care mai vezi doar un singur episod azi, până la cuptorul pe care-l surprinzi, din când în când, cu câte o rețetă nouă.

Toate au grijă ca tu să te simți relaxat și confortabil în casa ta.Și știi ce e și mai relaxant? Să fii sigur că și ele sunt în siguranță.

Rareori luam, insa, in considerare ca locul unde ne simtim ocrotiti are, la randul sau, nevoie de protectie.

A-ti cumpara o casa este o investitie considerabila pentru multi dintre noi. De aceea, este important sa ne protejam locuinta, mobilierul sau echipamentele electronice si electrocasnice   pe care avem in ea.

Daca nu ai mai avut o asigurare de locuinta facultativa pana acum, s-ar putea sa fii surprins de cat de valoroasa poate fi aceasta pentru casa si bugetul tau. Si cat de usor de facut. La  Eurolife FFH poti face asigurarea de locuinta Online, in doar cateva minute, aici https://www.eurolife-asigurari.ro/asigurare-locultau

Reprezentantii Eurolife FFH vor fi prezenti in cadrul editiei Targului National Imobiliar din perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie in alegerea asigurarii de locuinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here