Dubai este unul dintre cele mai frumoase si prospere orase din lume, fiind si una dintre cele mai populare destinatii turistice si de afaceri. Nu e de mirare, avand in vedere ca Dubai ofera un mediu multicultural de invidiat, care nu poate fi gasit in nicio alta parte a lumii, fiind clasat drept orasul cu cea mai buna infrastructura si cea mai ridicata calitate a vietii din Orientul Mijlociu. Cosmopolitul Dubai nu se mandreste doar cu infrastructura ultramoderna, ci si cu obiective istorice uimitoare, diversitate culturala, arhitectura futurista si o economie in continua expansiune. De aceea, mii de investitori locali si internationali considera ca este o oportunitate excelenta de a investi in sectorul imobiliar in Dubai, acesta fiind si una dintre cele mai cautate destinatii de investitii din lume.

Planurile de crestere sunt indraznete si promitatoare, intrucat orasul isi propune sa devina cel mai vizitat loc din lume pana in 2025, ceea ce inseamna ca acum este momentul potrivit pentru a investi in industria sa rezidentiala si hoteliera infloritoare.

Se preconizeaza ca preturile proprietatilor rezidentiale din Dubai vor continua sa creasca intr-un ritm sustenabil in urmatorii ani, sustinute de Expo 2020, precum si de cererea ridicata de unitati premium, potrivit analistilor imobiliari.

Agentia Imobiliare Dubai participa la Targul National Imobiliar TNI din 28-30 octombrie de la Palatul Parlamentului si iti propune sa investesti in proprietati imobiliare din Emiratele Arabe Unite, deoarece ai parte de multiple avantaje:

 

  1. Preturi accesibile 

Cumpararea unei proprietati in Dubai reprezinta o excelenta oportunitate de investitie, deoarece preturile sunt mai accesibile decat crezi, iar sectorul imobiliar are un potential imens de crestere. Chiar daca Dubai este perceput ca o locatie exclusivista si scumpa, preturile proprietatilor sunt inca relativ mici, comparativ cu alte centre comerciale similare din intreaga lume. In ciuda cresterii recente a pietei, preturile inca nu au revenit la nivelurile de dinainte de 2014, ceea ce inseamna ca acum este un moment oportun de a achizitiona o proprietate.

  1. Proces de cumparare facil 

Oricine poate cumpara o proprietate in Dubai, intrucat nu exista nicio limita de varsta sau vreo cerinta speciala de a locui sau de a lucra in oras. Proprietatile imobiliare din Dubai sunt disponibile si persoanelor din afara Emiratelor Arabe Unite, iar potentialul cumparator are nevoie doar de un pasaport valabil pentru a fi eligibil (si evident, trebuie sa dispuna de suma necesara achizitiei).

  1. Industrie reglementata si transparenta

Guvernul din Dubai a imbunatatit considerabil transparenta pietei imobiliare, in vederea atragerii de investitii straine, dorind sa faca din aceasta un pilon de baza al economiei. Astazi, Dubai este una dintre cele mai transparente piete imobiliare, iar investitorii sunt protejati de o serie de legi si reglementari imobiliare flexibile si prietenoase investitorilor, care le permit acestora sa cumpere proprietati cu niste conditii minime atasate.

  1. Conditii de piata optime pentru toate tipurile de investitori 

Piata imobiliara din Dubai este potrivita pentru investitorii de toate nivelurile, orasul oferind conditii de viata si beneficii de care se pot bucura atat cei care investesc pe termen scurt, cat si pe termen lung. De exemplu, investitorii pe termen scurt pot genera un profit rapid si consistent prin inchirierea proprietatilor, in timp ce investitorii pe termen lung vor avea stimulentul aprecierii capitalului, atunci cand revand ulterior proprietatile.

In ce proiecte imobiliare poti investi in Dubai?

  1. Aykon Tower 

Un spectaculos complex rezidential a prins viata pe malul Canalului Dubai, de-a lungul Sheikh Zayed Road, chiar in inima orasului. Situate in imediata apropiere a Business Bay si a zonei Burj, cele patru turnuri statuare ale AYKON City reinterpreteaza designul urban, cuprinzand numeroase apartamente de lux, cu finisaje premium la cele mai inalte standarde de calitate.

  1. Cavalli Towers 

Cu o vedere uluitoare asupra The Palm si Burj al Arab, Turnul Cavalli este o bijuterie arhitecturala de 70 de etaje. Poti alege dintr-o gama larga de apartamente luxoase cu 1, 2 sau 3 dormitoare, precum si apartamente duplex cu 5 dormitoare, cu vedere la plaja.

Proiectat de arhitectul premiat Shaun Killa – care a creat si unicul Muzeu al Viitorului din Dubai – Cavalli Towers beneficiaza de designul rafinat semnat Cavalli, care cuprinde modele elaborate, materiale de inalta calitate si ornamente de exceptie. Toate apartamentele au amenajari contemporane, cu bucatarii uimitoare, dormitoare cu baie privata, balcoane si ferestre la inaltimea tavanului, beneficiind de o priveliste uimitoare.

Rezidentii au acces la o suita incredibila de facilitati, inclusiv un infinity pool, o zona de wellness dedicata, terase amenajate, o sala de sport complet echipata, terenuri de tenis, spa ai locuri de joaca.

  1. Lagoons 

In imediata apropiere a strazii Hessa din Dubai, se afla complexul de case si vile Lagoons. Locuintele sunt amplasate in jurul unor lagune artificiale, cu plaje cu nisip alb fin, estetica fiind inspirata de Venetia, Maroc, Santorini, Costa Brava, Nisa, Malta, Andalucia si Portofino. Rezidentii se vor putea bucura de o zona de fitness si wellness dotata cu un perete de catarat, un iaz natural si un cinematograf plutitor.

  1. Zada

Zada Tower ​​este situat in una dintre cele mai animate zone Dubai, Business Bay. Complexul ofera resedinte premium, cu acces la un cinematograf privat  in aer liber, pentru acele seri minunate din Dubai, care cer sa fie savurate din plin. Rezidentii au acces si la un centru de wellness cu piscina si fabuloase gradini amenajate, unde se pot relaxa in voie, bucurandu-se de o priveliste incantatoare.

Indiferent daca iti doresti o investitie pe termen lung, o locuinta permanenta, sau o casa de vacanta pe care sa o inchiriezi, Dubai este si va ramane o alegere excelenta.

In functie de preferintele si bugetul tau, echipa ImobiliareDubai te poate indruma la fiecare pas pentru a face cea mai buna alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here