• În primele 6 luni ale anului 2018 CA Filadelfia Turism și Ruefa Escape Travel au crescut cu 30% față de 2017;
  • În 2018, Filadelfia Turism este prima agenție care a lansat pe piața turismului din România pachete de vacanță Thailanda – Phuket, cu zbor din Cluj-Napoca;
  • Peste 100 de parteneri și agenții de tursim au participat la evenimentul organizat în septembrie de Ruefa Escape Travel și Filadelfia Turism, unde TUI Austria – numărul 1 mondial în domeniul turismului au fost pentru prima data în Romania, exclusiv pentru un astfel de eveniment.

 

 

Cluj-Napoca, 10 octombrie 2018: CA Filadelfia Turism și Ruefa Escape Travel au înregistrat în primele 6 luni ale anului 2018 o creştere de 30 % faţă de anul trecut. Creșterile au fost simțite și la nivelul celorlalte companii ale grupului cu activităţi în domeniile transportului de pasageri, transportului de marfă, și asigurări. Astfel, în primele 6 luni ale anului 2018 creșterile la nivel de grup au fost următoarele: Poșta Tabita Tour (25%), Tabita Tour (8.5%) și Filadelfia International Logistics (14%).

 

Strategia Filadelfia Turism pentru anul 2019 are în vedere creșterea continuă a pieței și se bazează pe eficientizare și consolidarea echipei și a serviciilor oferite. Se dorește dezvoltarea echipei prin angajări atât în departamentul de vânzări, cât și producție: consultanți de turism, directori de agenții și agenți de tour operare. În același timp, infrastructura tehnică se află în continuă expansiune prin integrarea unui număr cât mai mare de tour operatori în sistemul de căutare și rezervare pentru a facilita ofertarea și pentru a dispune online, în timp real, de o diversitate de produse care se adresează clientului direct. De asemenea, vor crește și sumele investite în garanții de hoteluri si vile, pentru cele mai cerute destinații din Europa, precum Grecia și Spania.

 

În acest context pentru anul 2019, se estimează o creștere de minim 40% față de anul 2018.

 

Având în vedere faptul că destinațiile exotice sunt tot mai căutate de la an la an, pentru 2018, un success real l-au avut pachetele de vacanță Thailanda – Phuket cu zbor din Cluj-Napoca, lansate pentru prima dată pe piața turismului din România de Filadelfia Turism. Astfel, și pachetele de toamnă pentru această destinație s-au rezervat în proporție de 80%. Conform vânzărilor înregistrate, alte destinații exotice foarte cerute pentru 2018 au fost: Republica Dominicană, Mexic, Maldive și Bali.

 

 

În topul celor mai vândute destinații s-au aflat și: Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania (Costa Brava) și Egiptul.

 

Trendul pentru 2019, în materie de destinații, va fi similar cu cel al anului curent, cererea pentru destinațiile exotice precum Thailanda și Maldive, fiind în creștere.

 

Între 22 și 23 septembrie 2018 la Poiana Brașov, a avut loc un eveniment important pentru industria de travel, organizat Ruefa Escape Travel și Filadelfia Turism. În cadrul evenimentului au participat peste 100 de parteneri și agenții de turism, iar invitatul special a fost operatorul de turism TUI, numărul 1 mondial în domeniul turismului, care operează în 180 de țări și are aproximativ 30 de milioane de clienți anual și peste 71.000 angajați. Ruefa Escape Travel este unul dintre principalii distribuitori ai produselor TUI, fiind în Top 3 parteneri ai tour operatorului în România.

 

“Accentul pe calitatea serviciilor oferite a fost principalul obiectiv Ruefa Escape Travel și Filadelfia Turism, iar faptul că TUI Austria a ales să colaboreze în mod direct, conferă valoare serviciilor și pachetelor oferite și, în același timp, dorința de a dezvolta cât mai mult facilitățile oferite. TUI Austria a fost pentru prima dată în România invitat special la un astfel de eveniment, precum cel organizat de Ruefa Escape Travel.” – Lidia Sighiartau, Administrator Ruefa Escape Travel & Manager Filadelfia Turism.

 

Ruefa Escape Travel a fost printre primele agenții de turism, care a adus pe piața românească produsele principalilor tour operatori germani și continuă să fie în continuare unul dintre principalii furnizori pentru această categorie de produse turistice. Ruefa Escape Travel a fost preluată de Filadelfia Group în 2016 și are 10 ani de experiență pe piața de turism.

 

Înființată în 2016, Filadelfia Turism are peste 30 de agenții în România și este precursorul tour operatorului Filadelfia Go. Compania Filadelfia Turism oferă toată gama de produse turistice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here