Fiecare alegere ce vizeaza mediile HoReCa presupune o atentie deosebita din partea administratorilor, intrucat se doreste a fi prezenta o durata extinsa de viata. Pentru a beneficia de o intrebuintare de durata, este necesar sa se urmareasca aspecte esentiale, responsabile atat de partea functionala, cat si de cea estetica a mobilierului.

secan.ro

secan.ro

In alegerea de scaune pentru terasa HoReCa , este de dorit a pune un accent aparte pe ambele parti definitorii in utilizarea lor. Fiecare spatiu trebuie sa bifeze atat scaune potrivite specificului acestora, cat si o coloristica ce renteaza cu design-ul, respectiv decorul exteriorului.

In acest sens, Secan.ro , specialist in mobila si articole pentru spatiile HoReCa, iese in intampinarea publicului interesat cu solutii variate, ce acopera o gama extinsa de preferinte. Se deosebesc prin faptul ca pun accent pe calitate, preturi rentabile, dar si modele de actualitate. Iata care sunt aspectele de urmarit in alegerea de scaune pentru terasa HoReCa, respectiv ce recomanda produsele propuse pe secan.ro.

®    Materialul din care sunt confectionate

Este poate unul dintre criteriile esential a fi urmarite cand vine vorba despre o asemenea achizitie. Rattanul sintetic, in combinatie cu structurile din aluminiu stabile constituie o alegere de top pentru cei care detin baruri de exterior. Scaunele din aceasta categorie sunt confortabile si permit adoptarea unei pozitii lejere. Alte optiuni sunt modelele realizate din rasina sintetica armata cu fibra de sticla, dar si rattanul pe structura de aluminiu grunduit.

®    Paleta coloristica

Atunci cand optiunile sunt multiple, clientii sunt mai fericiti. Posibilitatea de a opta pentru scaune pentru terasa HoReCa care sa se integreze elegant in orice decor este un avantaj de care administratorii ar trebui sa profite.

Secan.ro intampina pe cei interesati cu o gama variata de culori si tonuri coloristice, precum si cu optiuni din cele clasice, preferate de unii in materie de mobilier pentru exterior.

®    Rezistenta si siguranta

Neaparat scaunele alese trebuie sa prezinte stabilitate pentru ca in functie de gradul acesteia vor avea o durata de viata mai scurta sau indelungata. Posibilitatea de a verifica, respectiv de a vizualiza imagini reprezentative in ceea ce priveste magazinele online este necesara. De asemenea, specificatiile tehnice ale produselor reprezinta un reper de urmarit vis a vis de o alegere inspirata.

®    Dimensiunile

Nu in cele din urma raportarea la dimensiunile optime a scaunelor este un criteriu de bifat. Stabilirea celor corespunzatoare trebuie sa fie realizata in functie de locul in care vor fi amplasate. Astfel, dimensiunea teraselor va dicta si proportiile scaunelor. Indiferent insa de normele in care trebuie sa se incadreze, trebuie atentie pentru a nu face rabat de la confort.

Inca un detaliu de avut in vedere este cel referitor la design. Fiecare se poate inspira din celelalte elemente de decor ce alcatuiesc terasa ori la un specific anume, pe care planuiesc sa il realizeze in spatiul cu pricina.

De asemenea, un criteriu de selectie este pretul specific categoriei de scaune necesare. Acesta este in general stabilit dupa materiale, calitate, in fapt dupa criteriile de mai sus.

Indiferent de necesitate, gasesc cei interesati solutii pliate pe ale lor nevoi pe secan.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here