Vineri, 20 iulie 2018, la sediul fabricii Damila de tigla metalica Rodach a avut loc evenimentul Ziua Partenerilor Rodach, dedicat montatorilor, arhitectilor, constructorilor si clientilor.

Rodach Suprem

Rodach Suprem

Evenimentul a fost organizat de catre Damila, cu sprijinul VELUX Romania si Bravo Europa.

La eveniment au participat numerosi parteneri, care au avut ocazia să afle informatii despre productia Damila, sa participe la turul fabricii, sa urmareasca demonstratii de montaj in cadrul Scolii montatorilor si sa se inscrie in programul de parteneriat. 

Cu prilejul acestui eveniment a fost lansat noul model de tigla metalica Rodach Suprem, un produs din gama premium, care beneficiaza de o garantie extinsa. Modelul se distinge prin grosimea foii de tabla care poate ajunge pana la 0.6 mm, rezistenta la zgarieturi datorata stratului de vopsea si tehnologiei de aplicare a vopselei, aspect estetic deosebit dat de structura finisajului, durata de viata de peste 60 de ani si garantie de 30 de ani.

Prin lansarea acestui model, Damila vine in intampinarea cerintelor clientilor care isi doresc din ce in ce mai mult produse de calitate superioara.

Totodata, in cadrul evenimentului s-a discutat despre investitiile pe care Damila le va efectua in viitor pentru sustinerea productiei, printre care achizitionarea utilajului Thalmann, produs in Elvetia, care poate realiza o grama diversificata de accesorii pentru acoperis si fatade. Utilajul urmeaza sa fie montat in fabrica Damila in cursul anului 2019.

Tigla metalica este un produs aflat pe primul loc in topul preferintelor pentru acoperisuri din Romania, peste 70% din acoperisuri fiind realizate cu tigla metalica. Potentialul pietei este in continua crestere ca urmare a cresterii numarului locuintelor noi si unui fond consistent de locuinte vechi ce necesita renovare. Totodata, sectorul industrial si agricol reprezinta un alt motor de crestere.

Atuurile tiglei metalice sunt: preturile avantajoase, usurinta in realizarea montajului, etanseitatea, posibilitatea de debitare adaptata la dimensiunile acoperisului, varietatea mare de culori.

Oferta Damila include o gama diversificata de tipuri de tigla metalica Rodach, de la produse in varianta basic la produse premium, varietate de culori si servicii de consiliere, transport, suport clienti.

In plus, dorim sa dezvoltam o retea de profesionisti colaboratori pentru servicii de montaj si arhitectura cu care sa venim in intampinarea clientilor nostri si sa le oferim impreuna cu partenerii servicii complete si de calitate.

Pentru a obtine o recomandare pentru un montator partener Rodach sau pentru a deveni montator Rodach puteti accesa siteul rodach.ro sectiunea Montatori.

 

Despre Damila

Damila, societate comerciala cu capital privat, 100% romanesc, ocupa un loc important pe piata materialelor de constructii si finisaje din Romania, avand rol de producator, importator si distribuitor pentru produsele pe care le comercializeaza. Societatea a fost fondata in anul 1992 si isi are radacinile in comuna Maciuca din judetul Valcea.

Damila investeste continuu in capacitati de productie, in spatii de depozitate, in magazine si showroom-uri, in facilitati moderne de transport, in largirea gamei de produse, avand convingerea ca toate aceste investitii si facilitati vor permite companiei sa fie cat mai aproape de misiunea sa, aceea de a fi furnizorul preferat de partenerii sai.

Damila are in prezent 9 depozite situate in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Craiova, Dragasani, Horezu, Balcesti, Maciuca, insa datorita investitiilor efectuate in facilitati de logistica si relatiilor cu partenerii, livrarea intregii game de produse este posibila in orice colt din tara. De asemenea, oferta de produse este disponibila si online pe damila.ro si rodach.ro.

Pe langa diversificarea gamei de produse comercializate, in decursul timpului Damila a dezvoltat o divizie proprie de productie pentru tigla metalica, comercializata sub brand-ul RODACH, plasa sudata, plasa sudata zincata pentru garduri, otel beton fasonat si beton, produse care au reusit sa se impuna pe piata de profil datorita unui sistem strict de supraveghere a calitatii productiei.

Societatea a inregistrat o cifra de afaceri de peste 50 milioane de Euro in 2017 si si-a propus cresterea cu 20% in 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here