București, 25 noiembrie 2019: LIBRA INTERNET BANK își extinde reteaua și deschide, în Slobozia, cea de-a 54-a unitate proprie, specializată în acordarea de soluții de creditare și economisire clienților agribusiness. Cu o poziționare foarte bună pentru clienți, Sucursala Slobozia este situată pe Bulevardul Matei Basarab, nr. 17, în apropierea Primăriei Municipiului Slobozia.

Cu toate că va fi specializată în agribusiness, Sucursala Slobozia va derula toate tipurile de operațiuni financiare și va fi deschisă clienților, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Rețeaua LIBRA INTERNET BANK ajunge, astfel, la 54 de sucursale deschise în toată țara, dintre care 27 în București.

LIBRA INTERNET BANK, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România, cu o medie anuală a creșterii activelor de peste 30%, în ultimii 5 ani. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovației în banking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here