Bucuresti, 19 iulie 2010. Star Storage, leader in solutii pentru stocare, arhivare si management al informatiilor (date si documente), anunta lansarea solutiei pentru gestionarea ciclului de viata al contractelor. Dezvoltata pe cele mai avansate platfome de management al continutului: EMC Documentum si IBM FileNet, solutia de gestiune a ciclului de viata al contractelor de la Star Storage reduce costurile aferente managementului contractelor, protejeaza veniturile companiei, reduce costurile totale de detinere si asigura conformitatea cu reglementarile in vigoare.

Contract Lifecycle Management de la Star Storage colecteaza si centralizeaza unitar toate informatiile utile referitoare la contractele incheiate cu clientii, cu partenerii si furnizorii unei organizatii. Specific acestei aplicatii este capacitatea de a integra si urmari contracte apartinand fiecarui client in parte, indiferent de volumul de clienti al unei companii, de portofoliul de solutii ofertate, de termene si conditii negociate. Solutia Contract Lifecycle Management de la Star Storage este o aplicatie de business construita pe cerintele specifice companiilor din industriile prestatoare de servicii precum telecomunicatii, utilitati, informatii financiare, sanatate etc. unde sunt negociate si contractate servicii personalizate pentru un numar mare de clienti/parteneri si unde au loc achizitii si integrari frecvente, adresand totodata si cerintele specifice de gestiune si de urmarire a derularii contractelor cu furnizorii. Abordarea preponderent generala a acestei solutii de gestiune a contractelor permite consilierilor sau departamentelor juridice sa joace un rol proactiv in gestionarea riscurilor in afaceri si in egala masura sa ofere departamentelor financiare posibilitatea de a imbunatati politicile de conformitate.

“Viteza cu care au loc schimbarile mediului extern al unei organizatii – efectele globalizarii, criza economica, schimbarile tehnologice, diversitatea reglementarilor legislative, etc. –determina o crestere a complexitatii, a volumului si a importantei conditiilor contractuale. Star Storage a integrat intr-o singura solutie cele mai bune practici in domeniul managementului ciclului de viata al contractelor si a adaugat functionalitati inteligente de colaborare, captura date din documente, cautare, indexare si arhivare documente. Contract Lifecycle Management este singura aplicatie specializata dezvoltata in Romania, care lucreaza cu platforme consacrate de management al continutului in avantajul clientilor – mai putina hartie in sediul central, automatizare procese si online slot maschinen acces la arhivele de contracte digitizate la distanta de doua click-uri, transparenta, cautare flexibila si raportare complexa, costuri reduse, securitatea datelor si protectia documentelor.” declara Catalin Paunescu, Managing Partner Star Storage.
In cazul companiilor cu volume contractuale foarte mari, eliminarea proceselor manuale si gestionarea automata a ciclului de viata al contractelor simplifica durata, creste productivitatea, reduce riscul principalelor procese si scurteaza ciclurile contractuale. Pentru ca procesul sa fie complet, permite utilizarea de biblioteci de clauze si termeni contractuali, genereaza  alerte si notifica persoanele si departamentele din cadrul unei companii in legatura cu modificarile contactuale sau cu atingerea unor etape importante dealungul duratei de viata al unui contract – apropierea termenelor de plata, termenul de valabilitate al contractului, modificari de continut, anexe etc.
Contract Lifecycle Management de la Star Storage se poate integra cu success cu solutii pentru managementul resurselor unei organizatii (ERP) sau CRM de la Microsoft, SAP sau Oracle.
Despre Star Storage – The Information Management Company
 
Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii solutii pentru stocare, arhivare si management de informatii (date si documente) in Romania.
In cadrul celor 5 divizii de business dezvoltate compania ofera servicii externalizate de output management (productie si implicuire documente), servicii externalizate de input management (servicii externalizate de arhivare electronica, procesare formulare, data entry si externalizare a proceselor bazate pe documente), servicii externalizate de data center, solutii pentru infrastructura si solutii de business.

Pentru informatii suplimentare referitoare la acest comunicat de presa ma puteti contacta la numarul de mobil 4 0731 000 450 sau pe email [email protected] sau puteti vizita paginile noastre web: www.star-storage.ro; www.star-vault.ro.

Cornelia Ureche
Marketing Manager
Marketing Department
STAR STORAGE
8 Dimitrie Pompei Blvd., Feper Building, 1st Floor, Bucharest 020337, Romania
Phone:  4 (021) 2421395, 4 (021) 2421396
Fax:  4 (021) 2421397
Mobile:  4 0731 000 450
Email: [email protected]
       Web: http://www.star-storage.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here