Granddis preia distributia Garrone Group in Romania
Bucuresti, 6 iulie 2010 – Granddis, compania care distribuie marcile Stalinskaya, Wembley, Discovery, Passion preia distributia in Romania a marcilor Garrone Group (Italia), incepand cu data de 1 iulie 2010. “Granddis detine in portofoliul sau brandurile Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin- fiecare fiind lider pe segmentul sau de piata. Anul trecut, Granddis a luat decizia strategica de a-si completa portofoliul de produse distribuite in Romania cu alte marci de top, care sa acopere toate categoriile de bauturi alcoolice, fie prin lansarea pe piata locala a unor noi produse de import – Stolichnaya, Evan Williams, Heaven Hill, Elijah Craig – fie prin preluarea distributiei unora deja prezente. Preluarea distributiei produselor Garrone Group de catre compania noastra de distributie Granddis, se inscrie in aceasta directie de business: portofoliile de produse sunt perfect compatibile si ne adresam unui univers comun de potentiali cumparatori”,  a aratat Ovidiu Chiscan, director general al Granddis.
Garrone Group are o prezenta de aproape 20 de ani pe piata romaneasca si are in portofoliu trei categorii mari de produse – vermuturi si aperitive pe baza de vin (Garrone Bianco, Garrone Rosso, Garrone Extra Dry, Garrone Cherry etc), vinuri spumoase (Garrone Moscato Spumante, Garrone Extra Dry etc) si, respectiv, lichioruri si alte bauturi spirtoase (Garrone Bitter, Limoncello etc).
Garrone se distribuie cu succes si in alte tari – Italia, Ungaria, Cehia, Polonia, Rusia, Ucraina, China etc. “Garrone Group este recunoscut pentru preocuparea constanta in ceea ce priveste calitatea produselor sale, respectarea traditiei prin aplicarea retetelor italienesti vechi care i-au adus succesul, precum si pentru interesul fata de cele mai moderne tendinte in domeniu; aceste linii directoare se regasesc in activitatea Granddis, astfel incat marcile Garrone sunt perfect compatibile cu cele deja existente in portofoliul nostru, respectiv al companiei noastre de distributie- Granddis”, a precizat Ovidiu Chiscan.
Granddis este una din cele mai importante firme de distributie de bauturi alcoolice din Romania, acoperind la nivel national toate cele trei canale de profil: retail traditional (distributie in 56.700 puncte de vanzare); retail modern (Key Accounts), cu acoperire nationala in retelele de magazine exitente in piata: Carrefour, Metro, Selgros, Billa, Cora, Real, Mega Image, Kaufland, Auchan, Interex, Gima, XXL Penny etc; HoReCa (Hotels-Restaurants-Café), cu distributie in 28.700 puncte de vanzare. Managementul Granddis este asigurat de directorul general Ovidiu Chiscan, alaturi de o echipa formata din 8 directori regionali si 40 de supervizori ce coordoneaza o forta de vanzare indirecta compusa din 600 de agenti de vanzari.
“Garrone Group va avea posibilitatea de a se dezvolta ca si afacere prin acoperirea canalelor de vanzari la o scara larga, intrucat Granddis are toate competentele si expertiza necesara in acest sens”, a aratat Ovidiu Chiscan. Distributia viitoare a marcilor Garrone va urmari atat cresterea volumelor de vanzari pe canalele deja existente, cat si extinderea acesteia pe noi directii, mai putin utilizate pana in prezent, ca si arii geografice acoperite, locatii etc.
Ca si obiective de business anuale privind distributia produselor Garrone, managementul Granddis apreciaza ca acestea vor contribui cu minim 4 milioane Euro la cifra de afaceri a grupului.

*****

Despre Granddis

Compania Granddis, detinuta de actionari romani face parte din Grupul Prodal. Granddis este unul dintre cei mai importanti  distribuitori de bauturi alcoolice din Romania.
Granddis distribuie la nivel national urmatoarele marci de bauturi spirtoase: Stalinskaya, Wembley, Passion, Discovery, Stolichnaya, Heaven Hill, Elijah Craig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here