Printre noutati: preluarea datelor din facturi si documente de identitate si validarea autenticitatii datelor
Bucuresti, 6 iulie 2010. Star Storage, leader in solutii pentru stocare, arhivare si management al informatiilor (date si documente) anunta noi functionalitati odata cu lansarea generatiei 4 a platformei StarCapture Web.
StarCapture Web este o platforma de conversie a documentelor din format fizic in format electronic cu ajutorul careia se pot scana documente, prelucra imagini scanate, indexa metadate, extrage automat informatii din documente, corecta si verifica informatiile extrase, aplica indecsi si exporta informatii in aplicatii de management al informatiilor – ERP, CRM, sisteme de gestiune a documentelor si arhivare electronica. StarCapture Web 4.0 contine doua noi componente cu aplicabilitate in special in domenii precum financiar-bancar, birouri notariale, telecomunicatii, sau asigurari.
Componenta StarCapture Web IDScan permite preluarea datelor din sute de tipuri de documente de identitate (carduri de identitate, pasapoarte, permise de conducere) si ofera posibilitatea de a valida autenticitatea si de a extrage informatii, rapid, in conditii de securitate maxima. In acest fel, este eliminata orice incercare de a frauda o companie prin intermediul prezentarii unor documente de identitate falsificate. IDScan poate verifica autenticitatea documentelor de identitate ale clientilor noi folosind metode de verificare a codului MRZ asociat, utilizand tehnologii bazate pe ultraviolete si infrarosu pentru validarea semnelor de siguranta precum si suport RFID pentru pasapoarte biometrice. Extragerea informatiilor din documentele de identitate se face prin intermediul unei tehnologii avansate de recunoastere optica de tip OCR. Aceasta tehnologie permite extragerea completa a tuturor informatiilor existente in cadrul unui document de identitate pe care le transmite apoi automat si transparent pentru utilizator in sistemele de management al informatiilor, pentru prelucrare ulterioara.
In cazul clientilor existenti, aplicatia permite obtinerea de informatii suplimentare direct din aplicatiile “core” (exemplu: cod client, conturi active, produse achizitionate, numar de vizite etc.) eficientizand si accelerand astfel procesul de vanzare a produselor noi si totodata reducand semnificativ incarcarea personalului din zona de front-office.

Prin intermediul componentei StarCapture Web Invoice Processing se pot scana facturi si documente insotitoare (avize de livrare, chitante etc.), indexa si valida eficient datele preluate din acestea. Aceasta componenta specializata ofera parghiile necesare minimizarii utilizarii hartiei si reduce semnificativ timpii de procesare a facturilor de la furnizori si a documentelor insotitoare. Invoice Processing ofera automatizari menite sa minimizeze erorile umane din cadrul fluxului de procesare a facturilor si a documentelor insotitoare si ofera mecanisme de integrare cu solutii de tip ERP sau CRM precum si cu solutii de gestiune a continutului si de arhivare electronica.
Invoice Processing ofera posibilitatea integrarii cu servicii externalizate Star Storage de procesare a facturilor de la furnizori dar si de creare, tiparire si transmitere a facturilor personalizate catre clienti, demonstrand astfel ca Star Storage are o viziune completa si o abordare integrata asupra modului in care o companie isi poate eficientiza fluxurile complexe de procesare a facturilor de la furnizori si de facturare si incasare de la clienti.
“Platforma StarCapture Web se adapteaza cu usurinta atat companiilor care proceseaza volume foarte mari de documente cat si companiilor de mici dimensiuni, arhitectura modulara si scalabila permitand utilizatorilor, in mod nativ, sa efectueze operatiuni diferite pe aceleasi documente, indiferent de locatiile in care se afla statiile de lucru. Accesul se poate realiza prin intermediul unui browser web, extensia numarului de utilizatori se poate face fara reconfigurarea sistemului, iar adaugarea si dezvoltarea de functionalitati suplimentare, in functie de nevoile ulterioare ale afacerii este deosebit de facila” declara Catalin Paunescu, Managing Director, Star Storage.

Despre Star Storage – The Information Management Company 

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii solutii pentru stocare, arhivare si management de informatii (date si documente) in Romania.

In cadrul celor 5 divizii de business dezvoltate compania ofera servicii externalizate de output management (productie si implicuire documente), servicii externalizate de input management (servicii externalizate de arhivare electronica, procesare de formulare, data entry, BPO), servicii externalizate de data center, solutii pentru infrastructura si solutii de business.

Pentru informatii suplimentare referitoare la acest comunicat de presa ma puteti contacta la numarul de mobil +4 0731 000 450 sau pe email [email protected] sau puteti vizita paginile noastre web: www.star-storage.ro; www.star-vault.ro; www.star-archive.ro; www.star-doc.ro.
Cornelia Ureche
Marketing Manager
Marketing Department
STAR STORAGE
8 Dimitrie Pompei Blvd., Feper Building, 1st Floor, Bucharest 020337, Romania
Phone: +4 (021) 2421395, +4 (021) 2421396
Fax: +4 (021) 2421397
Mobile: +4 0731 000 450
Email: [email protected]
Web: http://www.star-storage.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here