pontaPresedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, dupa o sedinta informala a conducerii partidului, ca parlamentarii social-democrati care vor vota impotriva motiunii de cenzura sau vor absenta nejustificat de la vot nu vor mai fi in PSD. Intrebat ce sanctiuni risca social-democratii care nu vor fi prezenti sau voteaza impotriva motiunii de cenzura, Ponta a spus: „Nu va fi cazul. Nu vreau sa ma gandesc. Sigur ca un social-democrat actual care nu va vota motiunea de cenzura sau va lipsi nejustificat nu va mai fi si nici nu are de ce sa mai fie in PSD, probabil ca e deja la putere”.

Ponta a precizat ca social-democratii care au fost de cumparat sau de santajat au plecat deja din PSD.

„Pentru noi asta a fost un lucur bun: cine era mai apropiat de putere decat de opozitie, cine era de cumparat, de santajat a plecat”, a spus Ponta.

El a aratat ca nu va exista nicio „surpriza” la votul asupra motiunii de cenzura din partea parlamentarilor PSD.

„Nu are cine sa plece de la noi acum si nu are cine sa tradeze. Din punctul asta de vedere nu-mi fac absolut nicio grija. Nu cred ca vom avea vreo surpriza”, a spus Ponta.

Anterior, surse din PSD au declarat pentru MEDIAFAX ca BPN a decis ca parlamentarii social-democrati care vor absenta nemotivat de la votul motiunii de cenzura sau se vor pronunta impotriva sa fie exclusi din formatiune.

Decizia va fi supusa dezbaterii CExN de luni.

BPN al PSD a fost convocat, miercuri, de presedintele partidului, Victor Ponta, intrucat luni, inainte de Comitetul Executiv National (CExN), nu ar mai fi fost timp pentru o astfel de sedinta. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here