Untitled-2Google le permite utilizatorilor, incepand de joi, sa publice propriile lor imagini ca fundal pentru pagina de start a celui mai popular motor de cautare din lume, care a a facut astfel un nou pas spre personalizarea experientelor online ale internautilor. Potrivit unui articol publicat de Marissa Mayer, vicepresedinte al departamentului de search products si user experience, Google a lansat aceasta noua aplicatie pentru a oferi internautilor o experienta personalizata, permitandu-le sa isi publice imaginile preferate ca background pentru pagina de start a motorului de cautare.

„Pentru a va inspira putin, noi am colaborat cu mai multi artisti cunoscuti, sculptori si fotografi, pentru a crea o galerie de imagini de fundal, pe care voi le puteti folosi pentru a va personaliza pagina de start Google. in colectia de fotografii puteti regasi lucrari ale lui Dale Chihuly, Jeff Koons, Tom Otterness, Polly Apfelbaum, Kengo Kuma si Tord Boontje, precum si unele fotografii incredibile de la Yann Arthus-Bertrand si National Geographic. Va vom oferi aceste imagini ca fundal pe pagina de start Google pe parcursul urmatoarelor 24 de ore”, a scris Marissa Mayer.

Pe blogul oficial al Google, Mayer specifica si faptul ca utilizatorii isi pot alege ca fundal fotografiile din propriile lor computere sau din albumele Picasa Web.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here