imagesCALN41NXCu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal: Trattoria Fedelini lanseaza Football Pizza
Bucuresti, 10 iunie 2010-  Cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal, Trattoria Fedelini lanseaza o pizza speciala: “Football Pizza”. „Credem ca acest Campionatul Mondial reprezinta o ocazie potrivita pentru iubitorii de fotbal- si nu numai- sa se delecteze cu o pizza buna si o bere rece in timp ce vizioneaza meciurile de fotbal”, a declarat Eugen Manescu, F&B Manager Trattoria Fedelini.

“Football Pizza” va avea un design inspirat din culorile specifice campionatului de anul acesta din Africa de Sud. Pentru realizarea acesteia, maestrul bucatar va folosi mozzarella, chorizo, rucola si masline negre. “Football Pizza” va avea o dimensiune standard de 32 cm si se va servi doar pe durata Campionatului Mondial, la un pret de 19 lei.

Mai mult, “Football Pizza” vine cu o promotie de exceptie: pentru fiecare Football Pizza comandata la Trattoria Fedelini, clientii primesc din partea casei o bere rece la draft.

Lansata in urma cu aproape doua luni si situata in centrul Bucurestiului, Trattoria Fedelini are 160 de locuri, distribuite pe 3 nivele. La parterul si la etajul Trattoriei Fedelini, cca 100 de microbisti pot urmari in direct meciurile pe plasme TV.

Alaturi de bucatele gustoase, Trattoria Fedelini se distinge prin serviciile rapide, intrucat “pentru masa de pranz intotdeauna exista un timp limitat, foarte scurt, indiferent daca alegi sa mananci in restaurantul nostru sau optezi pentru varianta take-away pe care am introdus-o recent, in special pentru birourile din apropierea locatiei noastre”, a declarat Eugen Manescu. La meciuri insa, lucrurile stau cu totul altfel: clientii vor sa urmareasca meciurile, sa traiasca toate emotiile aferente si sa sarbatoreasca victoria echipei preferate cu o bere sau sa <<uite de infrangere>> tot cu… o bere.
***
Despre Europa Group

Europa Group este un important dezvoltator regional, cu sediul central la Vilnius, in Lituania. Fondatǎ in anul 2000, Europa Group Investment activeazǎ pe douǎ segmente principale: dezvoltare si administrare hotelierǎ si, respectiv, dezvoltarea de proiecte imobiliare. in anul 2010, Europa Group a lansat  o nouǎ  linie de business- “food&bar”, prin care va detine si va opera locatiile respective.
in Romania, Europa Group detine in portofoliul sǎu de investitii mai multe proiecte rezidentiale – intre care Brilliant Condominium, City Center etc  si o clǎdire istoricǎ- in curand un hotel de patru stele, Europa Royale Bucharest.
Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.trattoriafedelini.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here