imagesCAUREIY0Greva de solidaritate a unor angajati de la RATB a fost suspendata la ora 6.00, dupa doua ore in care majoritatea troleibuzelor si tramvaielor nu au iesit pe trasee, a declarat, marti dimineata, presedintele Uniunii Sindicatelor din Transportul Public Local, Vasile Pietrariu.

Liderul sindical a spus ca angajatii pe care ii reprezinta au reluat lucrul dupa doua ore de greva, din cauza presunilor asupra lor venite din partea administratiei.

„Toti angajatii care au anuntat greva de solidaritate marti au fost inlocuiti cu colegi de la alt sindicat care erau liberi marti. E regretabil ca ceilalti colegi au fst imptriva si ca s-au suplimentat liniile cu autobuze, e regretabil ca acestia au sabotat greva”, a spus Pietrariu

Unii sindicalisti de la RATB care lucreaza in transportul electric, respectiv pe tramvaie si troleibuze, au intrat in greva de solidaritate marti dimineata, la ora 4.00, simultan cu sindicalistii de la metrou. Acestia au anuntat initial ca vor fi in greva pana la ora 12.00, insa au renuntat la protest cu sase ore mai devreme.

Angajatii de la metrou au oprit lucrul, marti dimineata, de la ora 4.00 pana la ora 12.00, in semn de solidaritate cu angajatii din sistemul bugetar, amenintand ca intra in greva generala pe termen nelimitat daca va aparea un act normativ prin care li se vor reduce salariile cu 25 la suta. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here