VELUX_eficienta_energetica11Bucuresti, 1 iunie 2010 – VELUX promoveaza economisirea energiei, recomandand folosirea produselor si a accesoriilor de izolare termica ce reduc semnificativ pierderile de caldura si imbunatatesc confortul termic. Pe parcursul lunii iunie, VELUX Romania ii premiaza pe cei care cumpara ferestrele de mansarda originale, oferind cadou pachetele Energy+ si Energy++ in valoare de pana la 111€, pentru fiecare fereastra achizitionata.

Pachetul Energy+ recomandat mai ales in sezonul rece, ofera siguranta datorita geamului model 59 intarit la exterior si include gratis kitul de izolare termica BDX, ce garanteaza instalarea etansa si reducerea semnificativa a pierderilor de caldura.

Pachetul Energy++ recomandat atat in sezonul rece cat si in sezonul cald, ofera protectie si siguranta sporita datorita geamului model 73 intarit la exterior si laminat la interior si include gratis: kitul de izolare termica BDX, ce asigura o instalare etansa si reducerea semnificativa a pierderilor de caldura in sezonul rece, si ruloul exterior parasolar MHL, ce garanteaza reducerea caldurii cu pana la 90% in sezonul cald.

Catalina Ratiu, Strategic Manager, VELUX Romania a declarat: „in contextul economic actual ne orientam atentia catre dezvoltarea produselor ce asigura eficienta energetica a cladirilor. Astfel, gestionarea inteligenta a factorilor ce determina climatul interior – temperatura, umiditate, iluminare, calitatea aerului, ventilatia, nivelul de zgomot – contribuie la cresterea eficientei energetice a cladirii, reducand costul de utilizare.”

Prin produsele inventate si dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. VELUX produce o gama larga de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control. Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, ale carui produse sunt vandute peste tot in lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L. Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

VELUX Romania, Catalina Ratiu, Strategic Manager
Telefon: + 40 268 42 55 77
E-mail: [email protected]
www.velux.ro

SPIN COMMUNICATIONS, Ofelia Nastase, Senior PR Executive
Telefon: + 40 31 06 01 226/ + 40 753 029 773
E-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here