logo&slogan1Activitatea Be Igloo, divizia de vanzari a fondului de investiții Romania Invest, se extinde la Brasov, unde vehicului investițional  deține 30 de apartamente in cadrul proiectului rezidențial Evocasa Viva, dezvoltat de Adama.
Echipa Be Igloo va demara, incepand de saptamana viitoare, campania de marketing , urmand ca rezultatele sa fie inregistrate de echipa de vanzari in urmatoarele trei luni. „Avem un model de afaceri de succes in Bucuresti, iar colaboratorii nostri din Brasov vor vedea in scurt timp rezultatele startegiilor noastre atipice”, a declarat Nimrod Zvik, directorul de marketing al Be Igloo.
Romania Invest a achiziționat 30 de apartamente din cadrul Evocasa Viva Brasov la inceputul acestui an, acestea fiind parte a unui plan de extindere si in afara Bucurestiului. Proiectul brasovean va include peste 500 de locuințe, prima faza urmand a fi livrata pe piața in acest an.
Fondul de investiții are la dispoziție 40 de milioane de euro, in 2010, in vederea cumpararii de locuințe in proiecte  rezidențiale din diverse zone ale țarii, desi principala ținta ramane Capitala.
„Momentan am cumparat la Brasov, dar avem oferte si din alte zone. Vom vedea ce vom putea gasi tentant, pentru ca trebuie sa fim foarte atenți. Piața nu permite nicio greseala si noi nu avem de gand sa facem vreuna”, a continuat Nimrod Zvik.
Posibile tranzacții in Cluj-Napoca, Ploiesti, Bacau si Iasi
Investitorul are in desfasurare evaluari ale potențialul unor investiții in locuințe din mai multe ansambluri rezidențiale aflate in construcție in Cluj-Napoca, Ploiesti si Bacau.
„Noi suntem deschisi si am demarat operațiuni de due diligence pentru mai multe proiecte din țara. in masura in care aceste tranzacții se vor dovedi avantajoase, vom achiziționa apartamente in ansamblurile pe care le vizam ”, a explicat Nimrod Zvik.
Romania Invest deține, in acest moment, aproximativ 750 de apartamente in sapte proiecte rezidențiale din Capitala si alte 30 in Brasov, prețurile acestora incepand de la aproximativ 50.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here