imagesCAN32A47Anvelope de sezon si roti complete de la Mercedes-Benz: siguranta si un nou design atragator. Michelin, Continental, Goodyear, Pirelli, Dunlop si Bridgestone: partenerii Mercedes-Benz in acest sezon ”WOW”. Gama rotilor complete (anvelope si jante) pentru Clasa C, Clasa E, GL, CLS, GLK, M, Clasa S, CL si SLK
Mercedes-Benz propune o combinatie de exceptie atunci cand vine vorba de vara: mai exact, un sezon ”WOW”, prin intermediul noilor anvelope si roți complete.
Siguranta, designul atragator, dar si eficienta vor sublinia look-ul exceptional al autovehiculelor Mercedes-Benz, cu noi variante de design, astfel incat autovehiculul va impresiona printr-un nou aspect sportiv sau elegant. Aderenta puternica si capacitatea de franare in conditii sigure sunt asigurate acum de  partenerii Michelin, Continental, Goodyear, Pirelli,Dunlop si Bridgestone.
Clasele C (w204, s204), E (w212, s212), GL (x164), GLK (x204), CLS (c219), M (w164), S (w221), CL (c216), SLK (r170, r171) sunt modelele care vor putea beneficia de noua gama de anvelope si roți complete Mercedes-Benz. Astfel, utilul este combinat cu exceptionalul si in cazul in care cei care apreciaza stilul unic al autovehiculelor marcii germane doresc un plus de eleganta si eficienta pentru autoturismul lor.
Toti cei care vor opta pentru noua gama de anvelope si roți complete, se vor bucura cu siguranta de experienta Mercedes-Benz de peste o suta de ani in constructia de autovehicule si piese de schimb. Fie ca este vorba de un must-have asortat oricarui drum (GLK), de un model care a stabilit intotdeauna standarde cu sisteme dinamice inovatoare, sisteme de siguranta de top si ultima generatie de motorizari (Clasa C), ori un icon al lumii automobilelor (Clasa S), clientii Mercedes-Benz vor avea la dispozitie o gama extinsa de anvelope si roti complete pentru eficienta, look de exceptie, siguranta.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz, noile anvelope si roti complete de la Mercedes-Benz puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro/WOW, www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Ioana Barsu
[email protected] 
+40 21 2004 575

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here