Domo Retail, unul dintre cei mai importanti retaileri de electronice din Romania, deschide un magazin nou in Alexandria.

Domo deschide un magazin nou in orasul Alexandria, in noul pol comercial din oras, Alexandria Retail Parc, alegand sa se alature altor marci de prestigiu care vor fi prezente aici.

Evenimentul de deschidere va fi marcat printr-o ampla campanie de marketing, declinata pe statiile radio locale, on-line, out-door. Locuitorii orasului vor gasi cele mai bune oferte la produse din toate categoriile  si in pliantul realizat special pentru aceasta ocazie: aer conditionat Daewoo la doar 1069 lei, masina de spalat Whirlpool clasa A+ la 899 lei, LCD TV LG cu diagonala de 81 cm la doar 999 lei, smartphone Allview, Dual SIM doar 549 lei. In plus, toate aparatele frigorifice si de aer conditionat beneficiaza de 10% discount pana la 21 mai 2013.

Ca orice alt magazin din reteaua nationala Domo, si acesta, din Alexandria, este perfect adaptat cerintelor clientilor lui. Ei se pot bucura de ample spatii de expunere a produselor de ultima generatie din domeniul electronicelor, electrocasnicelor si IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here