Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR) face un apel catre toate structurile patronale sa se coalizeze pentru a avea o voce comuna in negocierile cu Guvernul si cu sindicatele

Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) s-a alaturat ACPR ca membru cu drepturi depline in scopul sprijinirii mediului privat si a relansarii economiei romanesti. ACPR lanseaza o invitatie deschisa si celorlalte structuri patronale aflate in afara sa, UGIR 1903, CONPIROM si Patronatul Roman, sa se alature ACPR pentru crearea unei miscari patronale unice in care confederatiile isi pastreaza identitatea, pentru ca expertiza si directiile mediului privat sa fie nu doar auzite, dar si ascultate.

Mediul privat din Romania nu va avea un cuvant hotarator de spus decat daca va vorbi pe o singura voce si va propune solutii comune. De aceea este esential ca toate miscarile patronale sa stea la aceeasi masa si sa isi aduca aportul la crearea unei forte pe care atat Guvernul, cat si sindicatele, sa fie obligate sa o ia in considerare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here