Grupul eMag a anuntat vineri preluarea PC Garage, magazin specializat in produse IT si electronice, dezvoltat de antreprenorul Marius Ghenea, potrivit unui comunicat al companiei, informeaza Mediafax.

„Aceasta tranzactie reprezinta trecerea PC Garage intr-o etapa superioara din punctul de vedere al dezvoltarii business-ului, in Romania si regional. in plus, este o recunoastere atat a valorii echipei PC Garage, condusa excelent de colegul si asociatul meu Traian Cristea, cat si a modelului de business specializat al companiei, o constructie solida si pe termen lung, inceputa in 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile si continuata de Traian si colegii nostri de echipa incepand din 2009” a spus Marius Ghenea, fondatorul PC Garage.

In urma achizitiei, PC Garage isi va dezvolta independent brandul si echipa. PC Garage va fi condus in continuare de Traian Cristea in calitate de director general

„PC Garage este un nume puternic si apreciat care a reusit sa creasca prin servicii bune oferite clientului, prin specializare si cunoastere foarte buna a produsului si a industriei. Apreciez comunitatea puternica din spate si oamenii talentati din echipa. Avand in vedere cresterea industriei de jocuri peste tot in lume si pozitionarea foarte buna a PC Garage in aceasta zona, vom investi in dezvoltarea regionala si cresterea gamei de produse si servicii”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here