Dupa o prima editie de succes, METAL SHOW, organizat sub deviza “Meet the metal technology!”,trece la nivelul urmator si anunta de pe acum o expozitie cu mult peste cea din primavara anului trecut. Un adevarat spectacol tehnologic LIVE adresat specialistilor din domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

Anul acesta, METAL SHOW revine in forta in perioada 1-4 iunie, in cel mai reprezentativ pavilion expozitional din tara, Pavilionul Central din Romexpo – Bucuresti, fiind cea mai mare si mai dinamica expozitie internationalaorganizata in Romania in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

Crestere cu 50% a suprafetei expozitionale

Cu doua luni inainte de deschiderea targului la METAL SHOW 2016 participa peste 70 de companii de renume din Romania, Italia, Republica Ceha, Germania, Turcia pe o suprafata de peste 5 000 mp. Astfel, suprafata ocupata de firmele expozante este cu 50 % mai mare decat la editia de anul trecut.

In cadrul targului expozantii vor prezenta: masini-unelte si tehnologii pentru prelucrari prin așchiere, utilaje pentru prelucrarea tablelor, scule de precizie, software industrial, instrumente si masini de masura si control, sudura, robotica, tratamentul suprafetelor, materii prime si semifabricate, prelucrari mecanice, servicii si consultanta.

 

Datorita rezultatelor foarte bune si a feedback-ului pozitiv de anul trecut METAL SHOW va gazdui si in acest an SALONUL DE PRELUCRARE ce ofera un cadru expozitional profesional prin care firmele prelucratoare, care au ca principal obiect de activitate productia de piese si produse finite din metal, prin prelucrare mecanica au posibilitatea de a-si prezenta ofertele de productie si subcontractare intr-un spatiu special dedicat.

 

Informare si know-how la Metal Show

METAL SHOW este locul de interactiune al specialistilor, mediul de business unde se actualizeaza cunostintele, se discuta despre noile tehnologii, inovatiile si procesele de fabricatie din domeniul prelucrarilor mecanice pentru cresterea productivitatii. Se vor prezenta solutii de optimizare a fluxurilor tehnologice si de eficientizare prin reducerea costurilor si consumurilor, solutii de crestere a competitivitatii.

Ce aduce nou Metal Show 2016

Printre noutatile de anul acesta prezente in cadrul METAL SHOW 2016 se numara:

  • Trei lasere industriale și alte 50 utilaje in functiune pe parcursul a patru zile de targ

  • Consultanta gratuita pe Fonduri Europene prin care vizitatorii pot afla informatii despre noile finantari pe care le pot accesa: Finantare Guvernamentala si Finantare Europeana.

O noutate absoluta pentru METAL SHOW 2016 este introducerea sistemului integrat de inregistrare personalizata al tuturor vizitatorilor ce va oferi posibilitatea targetarii mult mai precise a publicului vizat realizand statistici complexe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here