Vastint Romania si CBRE vor colabora pentru inchirierea primelor doua cladiri ale ansamblului imobiliar mixt Timpuri Noi Square, unul dintre cele mai mari din centrul Bucurestiului, cu un total planificat de pana la 100.000 m2 de spatii de birouri si comerciale, precum si 50.000 m2 de spatii rezidentiale.

CBRE a fost desemnat de catre Vastint Romania agent exclusiv al primelor doua cladiri de birouri clasa A cu zone comerciale la parter, atingand pana la 33.000 m2 de suprafata inchiriabila, cu peste 600 de locuri de parcare. Lucrarile de constructie la cele doua cladiri avanseaza rapid, punerea in functiune fiind planificata pentru inceputul anului viitor.

„Suntem increzatori ca aceasta colaborare va fi benefica tuturor partilor implicate, dar mai ales companiilor ce vor alege Timpuri Noi Square ca sediu. In toate proiectele noastre acordam o importanta deosebita eficientizarii costurilor chiriasilor nostri, specificatiilor tehnice, cat si zonelor verzi sau de recreere“, afirma Antoniu Panait, Director General, Vastint Romania.

„Felicit echipa Office Agency pentru obtinerea acestui mandat marcant; stiind ce pot colegii mei, sunt convins ca vor face o treaba extraordinara lucrand alaturi de Vastint, un client si un proiect pe care ne mandrim sa le avem in portofoliu”, este de parere Razvan Iorgu, Managing Director, CBRE Romania.

Lucrarile la proiectul Timpuri Noi Square se desfasoara intr-un ritm sustinut, ajungand deja la nivelul plaza, o zona de socializare si recreere cu o varietate de facilitati la indemana. „Sunt mandru sa prezint viitorilor chiriasi acest proiect deosebit, unul dintre putinele din tara care a primit o clasificare BREEAM Excellent”, spune Mihai Paduroiu, Head of Office Agency, CBRE Romania. „Amplasamentul in zona centrala a Bucurestiului si calitatea remarcabila a proiectului fac din Timpuri Noi Square o oferta greu de refuzat”, adauga Paduroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here