Potrivit QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, monitorizarea stilului de viata, a noutatilor din cercul social si a casei este cel mai important aspect pentru femeile care isi cumpara gadget-uri de ultima generatie.

Astfel, printre cele mai cumparate device-uri pentru femei se numara, la momentul actual, ceasurile si bratarile inteligente, dar si sistemele de supraveghere de tipul iBaby, toate avand la baza o functie de monitorizare prin conectarea cu un smartphone.

„Prin fiecare gadget cumparat, femeile urmaresc imbunatatirea si simplificarea stilului de viata, fie ca ne referim la acordarea unei atentii sporite in ceea ce priveste conditia fizica, ori la supravegherea casei de la distanta”, a declarat Tudor Țiboc, director general al QuickMobile.

Potrivit acestuia, un alt criteriu prin care cumparaturile femeilor se disting de cele ale barbatilor este legat de aspect, un design atractiv marind sansele produsului de a ajunge in cosul de cumparaturi al romancelor.

in acest sens, printre modelele preferate de ceasuri inteligente se numara produsele in culori deschise, precum roz sau alb, cu o interfata usor de utilizat si dimensiuni reduse. Pe langa caracteristicile estetice, aceste gadgeturi le permit femeilor sa fie permanent la curent cu notificarile primite pe smartphone, fara a pierde astfel niciun eveniment important din cercul social.

Aceleasi criterii de design mai intervin si in cazul bratarilor de fitness, produse pentru care femeile sunt dispuse sa cheltuie pana la 500 lei, in cazul in care le ofera o gama larga de optiuni de monitorizare a activitatii si conditiei fizice zilnice.

Camerele de supraveghere iBaby, insa, isi dovedesc utilitatea nu doar in cazul mamicilor, ci chiar si in cazul femeilor care doresc sa controleze permanent activitatea animalelor de companie de acasa. De asemenea, datorita faptului ca gadgetul surprinde poze inedite de fiecare data cand dispozitivul detecteaza miscare sau zgomot, acesta poate fi si un instrument util contra efractiei.

„Avand in vedere tendinta clientelor de a se indrepta catre gadgeturi cu multiple functionalitati, estimam ca urmatoarele tendinte in randul acestora vor fi reprezentante de obiectele home&deco cu functii inteligente, precum termostatele wi-fi, becurile LED cu functii stereo sau lumanarile decorative cu senzori de lumina ambientala”, a completat Tudor Tiboc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here