Corning Incorporated (NYSE: GLW) a desemnat Kuehne + Nagel sa gestioneze distributia pentru produsele Corning Life Sciences pe piata din Asia-Pacific In cadrul acordului, Kuehne + Nagel se va ocupa de logistica pentru clientii Corning dintr-un nou centru de distributie in Shanghai, situat in Yangshan zona libera a portului.

Serviciile oferite de Kuehne + Nagel vor include consolidarea transporturilor intercontinentale de transport maritim, din diferite locatii Corning Life Sciences, servicii de depozitare, pick and pack, cat si distributia de produse pentru piata din Asia-Pacific. Stabilirea operatiunilor, in zona libera a Shanghai-ului zona va permite o manipulare mai eficienta si mai rentabila.

„Suntem incantati sa lucram cu Kuehne + Nagel in vederea setarii acestui nou centru de distributie, colaborare prin care se confirma angajamentul nostru pe care ni-l luam fata de clientii din Asia”, a declarat Doug Lohse, directorul general regional, Corning Life Sciences Asia. „Aceasta noua investitie mareste capacitatea de a aduce in mod eficient in regiune a produselor si serviciilor de ultima generatie.Ca un lider global de solutii pentru cercetatorii din domeniul stiintelor vietii, tehnologia Corning joaca un rol-cheie in a permite clientilor nostri sa faca si sa livrere noile descoperiri stiintifice. ”

„Suntem incantati de acest nou parteneriat pentru a sustine cresterea continua a lui Corning Life Sciences in Asia”, a spus Wong Siew Loong Presedintele Kuehne + Nagel Asia de Nord. „Noul centru de distributie in Yangshan, Shanghai, se bazeaza pe experienta noastra in livrarea de solutii de distributie pentru lantul de aprovizionare si asteptam cu nerabdare sa construim o relatie pe termen lung cu Corning Life Sciences”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here