Groupama Asigurari, asiguratorul cu cele mai putine reclamatii raportate la ASF in 2015, introduce o noua functionalitate pentru clientii sai, reușind sa simplifice achitarea ratelor primelor de asigurare. Astfel, compania pune la dispozitia clientilor – persoane fizice posibilitatea de a-și achita online, cu cardul, primele de asigurare și ratele aferente acestora, indiferent daca politele au fost incheiate prin intermediul portalului online, in agentiile Groupama Asigurari sau prin partenerii brokeri.

„Gradul ridicat de satisfactie, precum și simplitatea relatiei pe care o construim cu clientii noștri sunt pentru noi obiective strategice și prioritare. Clientii noștri sunt multumiti și foarte multumiti, iar cea mai mare parte a lor ne recomanda. Astfel, ne dorim sa fim inca mai aproape de ei, lansând functionalitati care sa simplifice interactiunea cu Groupama Asigurari. Ne angajam sa le asiguram nu doar continuitatea in cazul producerii unui eveniment neașteptat, ci și un proces simplu, predictibil și adaptat nevoilor lor”, a declarat François Coste, Director General Groupama Asigurari.

Prin intermediul portalului online Groupama Asigurari, clientii – persoane fizice ai companiei pot plati primele de asigurare sau ratele pentru urmatoarele produse:

Asigurarea auto CASCO Gradual;
Asigurarea RCA;
Asigurarea locuintei cu extra acoperiri și PAD;
Asigurarea de incendiu și alte calamitati;
Asigurarea medicala integrala;
Asigurarea de sanatate pentru calatorii in strainatate;

Principalul avantaj al platii online a primelor de asigurare sau a ratelor este ca platitorul poate efectua operatiunea de oriunde și oricând are acces la internet, in functie de programul sau. De asemenea, clientii Groupama Asigurari au posibilitatea de a achita mai multe rate sau prime de asigurare printr-o singura tranzactie bancara, indiferent daca politele au fost achizitionate online sau offline. Odata ce clientul autorizeaza plata, acesta va primi un e-mail de confirmare, iar tranzactia va fi incheiata cu succes. in plus, in cazul in care clientul constata ca a efectuat o plata eronata, exista posibilitatea de a solicita restituirea sumei platite online.

Optiunea de plata online a primelor de asigurare sau a ratelor aferente politelor Groupama Asigurari este disponibila accesând sectiunea Utile de pe www.groupama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here