Konica Minolta Business Solutions a fost desemnata de catre IDC ca fiind una dintre cele mai importante companii (“Major Players”) din piata vest europeana de Managed Workflow Services (MWS). Organizatia globala de cercetare a analizat zece furnizori de echipamente de printare din punctul de vedere al capabilitatilor, strategiilor de afaceri si cotelor de piata, apreciind Konica Minolta pentru dezvoltarea solutiilor de tip Enterprise Content Management (ECM).

Philipp Schröder, Manager Office Business Development la Konica Minolta: „Toate afacerile trebuie sa se transforme pentru a face fata provocarilor digitalizarii. Konica Minolta ofera clientilor sai posibilitatea de a accelera aceasta schimbare, ajutandu-i sa se dezvolte prin fluxuri de lucru digitale eficiente si productive, pentru toate operatiunile. Am recunoscut aceasta dinamica de la un stadiu incipient, ceea ce a condus catre propria noastra transformare prin extinderea ofertei de soluţii ECM pentru a furniza servicii de afaceri de varf, alaturi de hardware de inalta performanta. Suntem mandri ca IDC ne-a desemnat ca fiind un jucator major, cu viziunea strategica si capacitatile necesare pentru a juca un rol de lider in formarea acestei piete dinamice.”

Dezvoltarea solutiilor de tip ECM ale Konica Minolta, in special prin crearea ecosistemului Digital Workflow axat pe automatizarea proceselor de business, a fost rezultatul unor masuri proactive ale companiei de a raspunde tendintelor de crestere a nevoilor clientilor de a-si optimiza fluxurile de lucru. in conformitate cu aceasta viziune, Konica Minolta a dezvoltat o oferta integrata de echipamente de printare combinata cu servicii cu valoare adaugata, care ofera suport clientilor pe tot parcursul colaborarii, avand la baza o abordare centrata pe servicii.

Studiul „IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow 2015 Hardcopy Vendor Assessment” reprezinta evaluarea IDC a pietei de servicii de management a fluxurilor de lucru din perspectiva furnizorilor de echipamente de printare, care urmareste capacitatea acestora de a „oferi clientilor o “foaie de parcurs” cu automatizarea fluxurilor de lucru si servicii de optimizare, pe care apoi sa le livreze in mod eficient”. Studiul a urmat modelul MarketScape al IDC, care analizeaza caracteristicile cantitative si calitative pentru succesul pe aceasta piata in crestere. Metodologia a evaluat capacitatile si orientarea strategica a furnizorilor de echipamente de printare, atat in prezent cat si pe viitor, urmarind gradul de aliniere cu nevoile clientilor, viziunea strategica si capacitatea de a dezvolta si pe viitor oferte adaptate la conditiile pietei.

„Konica Minolta continua sa adopte o abordare metodica pe piata, stabilind o propunere clara pentru introducerea si dezvoltarea de solutii robuste, printr-o combinatie de crestere interna, parteneriate si achizitii. Angajamentele internationale sunt gestionate prin procesele globale, mentinand in acelasi timp agilitatea regionala”, a subliniat IDC in studiul „IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow 2015 Hardcopy Vendor Assessment”.

Solutiile ECM de la Konica Minolta vor fi expuse la CeBIT 2016

Vizitatorii targului international de tehnologie CeBIT, care va avea loc in perioada 14 – 18 martie la Hanovra, in Germania, vor avea oportunitatea sa vada procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice sau a contractelor contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal folosind solutiile ECM ale Konica Minolta. La standul sau (sala 3, standul H17), compania va demonstra modul in care sistemele ECM pot fi integrate in diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date şi procesarea electronica a acestora, pana la stocarea arhivelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here