Sistemele de incalzire termica au un cost important in bugetul dvs, de aceea trebuie sa alegeti cu grija atat tipul sistemului, furnizorul, cat si produsul. Acestea ne asigura necesarul de caldura ori de cate ori avem nevoie, dar mai ales in sezonul rece, atunci cand temperaturile scad foarte mult. Frigul de afara aduce si facturi mai mari, mai ales atunci cand nu beneficiati de cele mai economice si eficiente solutii.

De aceea, AMASS vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai avansate sisteme de incalzire, ideale pentru cei care isi doresc confort si un consum mai mic. Mai exact, puteti opta pentru sistemul de incalzire electrica in pardoseala sau pentru radiatoarele electrice cu roca vulcanica, doua solutii electrice extrem de avantajoase cu reducere cost consum de 30-40% fata de gaz. Tot de la specialistii AMASS veti afla ca un sistem de incalzire cu consum mic este intodeauna un sistem de incalzire cu inertie termica (aduceti-va aminte de radiatoarele de fonta si de sobe) si automatizare superioara, diferenta de consum fata de centrala pe gaz fiind substantiala.

La intrebarea gaz sau energie electrica, compania AMASS alege intodeauna o resursa inepuizabila in timp (rsursele naturale precum gaz se epuizeaza in timp si in mod sigur creste pretul), dar si eco-friendly. Asadar, sistemele dezvoltate de catre specialisti din Germania si Danemarca sunt mult mai economice si avantajoase decat cele pe gaz. Atat incalzirea electrica in pardoseala , cat si radiatoarele electrice cu roca vulcanica au o inertie termica ridicata si pot fi automatizate cu cele mai moderne termostate, ceea ce duce la un consum mai mic de pana la 30-40 % fata de centrala pe gaz. Un exemplu: pentru o casa de 150 mp utili media luna iarna (septembrie – martie) de consum este de 600 ron (incluzand si ceilalti consumatori electrici din casa) sau altfel spus de 8-10wh/pentru 1 mp incalzit. Acesta se inmulteste cu suprafata , cu 24 ore si 30 de zile, se imparte la 1000 (din w se transpune in kw) si se afla astfel consumul mediu luna iarna pentru casa dvs cu sistemele AMASS. Daca vreti sa aflati cat va costa pe iarna inmultiti valoarea lunara cu 6 luni (septembrie-martie) si cu 0,45 ron / kwh (unitatea de energie) si veti afla total cost incalzire / iarna cu sistemele de inclazire in pardoseala AMASS (acest calcul este corect daca aveti o casa bine izolata termic (acoperis, pereti exteriori, sape ) .

http://amass.ro/ce-spun-clientii-despre-sistemele-de-incalzire-amass

Cum alegeti sistemul de incalzire ideal pentru locuinta dumneavoastra? AMASS va ofera cateva informatii de baza, care va pot oferi sistemul pe care vi l-ati dorit. (in siteul AMASS veti regasii o pagina dedicata acestui subiect cu comparatii intre sisteme de incalzire si criteriile de alegere). Asadar, in primul rand este important ca sistemul ales sa foloseasca inertia termica, adica procesul de acumulare al caldurii si cedarea acesteia treptat. Daca nu intelegeti exact la ce se refera, amintiti-va de radiatoarele din fonta, care erau mult mai economice decat cele din otel datorita capacitatii de mentinere a caldurii pentru o perioada mai indelungata.

Pentru a va bucura de un consum redus, este foarte important sa automatizati sistemul cu ajutorul unui termostat inteligent, care sa va permita sa detineti controlul asupra functionarii sistemului de incalzire. Un alt criteriu important este legat de eficienta energetica si inseamna ca sistemul trebuie sa aiba cu 30% putere instalata mai mica. Astfel, invesitia in bransament este mai mica, iar consumul este redus.

Indiferent ca sunteti un mare iubitor de natura sau pur si simplu doriti sa alegeti un sistem de incalzire bun si eficient, este de preferat sa optati pentru o resursa inepuizabila, cu cat resursele se epuizeaza mai mult, cu atat pretul acestora va creste. In schimb, energia electrica este obtinuta tot mai usor datorita evolutiei tehnologice, iar preturl acesteia va deveni tot mai accesibil si va permite optiunea in timp de a devenii independent energetic.

Incalzirea electrica in pardoseala si radiatoarele electrice cu roca vulcanica indeplinesc toate criteriile mentionate anterior, astfel ca AMASS va asigura un sistem termic performant, investitii mici si eficienta ridicata. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa cereti ajutorul reprezentantilor AMASS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here