Veritas anunta lansarea solutiei NetBackup™ Copilot care propune un nou mod revolutionar de protejare a bazelor de date Oracle. Disponibila impreuna cu Veritas NetBackup Appliance 2.7.1, solutia Copilot furnizeaza o vizibilitate de neegalat asupra proceselor de backup si recuperare, ca parte a portofoliului extins de produse Veritas dedicate mediului enterprise.

Un nou mod de protectie pentru Oracle

Cu NetBackup Copilot pentru Oracle, Veritas imbunatateste in mod semnificativ backup-ul si recuperarea bazelor de date Oracle. Pentru prima data, administratorii bazelor de date Oracle (DBA) pot mentine controlul asupra operatiunilor primare de backup si recuperare, utilizand instrumente native Oracle, in timp ce operatiunile si politicile secundare sunt gestionate de administratorii NetBackup. Solutia Veritas permite administratorilor bazelor de date Oracle sa gestioneze backup-ul si recuperarea prin intermediul unor instrumente cum ar fi RMAN, in timp ce administratorii NetBackup supravegheaza operatiuni cum ar fi deduplicarea, replicarea si catalogarea. in plus, solutia furnizeaza vizibilitate completa si concentrare cu privire la activitatile altor administratori.

“Pe masura ce dimensiunile bazelor de date continua sa creasca, organizatiile IT sunt nevoite sa faca fata cerintelor referitoare la resursele de personal, stocare si retele. NetBackup Copilot pentru Oracle ofera o abordare noua pentru simplificarea operatiunilor de backup si recuperare a bazelor de date Oracle”, a declarat Scott Anderson, vicepresedinte senior al diviziei Appliance Solutions din cadrul Veritas. “Standardizarea pe NetBackup a unei singure platforme de protectie a datelor garanteaza ca datele importante ale clientilor sunt in siguranta si disponibile in orice moment.”

Copilot imbina software-ul NetBackup si NetBackup Appliances pentru a oferi o performanta inovatoare in cadrul unui model de operare cu auto-administrare. NetBackup Copilot permite administratorilor bazelor de date sa gestioneze independent backup-urile, sa mentina vizibilitatea pe toate nivelurile de stocare si sa recupereze orice copie disponibila. Administratorii de backup pot implementa politici pentru gestionarea stocarii, mentinerii si mutarii copiilor backup ale bazelor de date pe disc, banda sau niveluri de stocare de tip cloud. in plus, Copilot reduce in mod dramatic duratele de backup cu NetBackup Accelerator pentru Oracle, si creste performanta de backup a bazelor de date.

Niveluri tot mai ridicate de scalabilitate

Pe langa functia Copilot, noul software NetBackup Appliance 2.7.1 dubleaza capacitatea de stocare a seriei NetBackup 5330 Appliance. Aceasta serie de tip appliance va permite o extindere suplimentara a stocarii, alaturi de unitati de disc de capacitate mai mare pentru cresterea capacitatii utilizabile si a plajei de deduplicare la 458TB. Capacitatea extinsa va permite clientilor sa reduca si mai mult cheltuielile operationale si de capital.

Prin utilizarea acestor noi functii, companiile pot minimiza costurile si complexitatea mediului lor de protejare a datelor, imbunatatind in acelasi timp calitatea serviciului prin extinderea in cloud, acceptand moduri de operare ca servicii si avand mai multe informatii despre operatiunile lor de protejare a datelor.

“In timp ce multe medii IT se straduiesc sa obtina o mai buna protectie a datelor, pastrare, disponibilitate si gestionare a stocarii, Veritas ofera prin solutiile noi precum NetBackup Copilot cunostintele si viziunea sa asupra disponibilitatii informatiilor. E interesant de vazut cum Veritas isi completeaza pedigriul de protejare si gestionare a datelor cu noi informatii despre stocare, ce recunosc necesitatile de cooperare ale administratorilor cu volum mare de munca (precum administratorii bazelor de date Oracle si administratorii de backup), prin furnizarea de solutii care corespund provocarilor IT ale zilei de maine”, a declarat Jason Buffington, analist senior in protejarea datelor in cadrul Enterprise Strategy Group.

Veritas NetBackup 7.7.1 este deja disponibil, iar NetBackup Appliance 2.7.1 va fi disponibil incepand din decembrie 2015, prin partenerii de distributie ai companiei, precum si direct prin intermediul Veritas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here