Robert Lewandowski, capitanul echipei nationale de fotbal din Polonia si unul dintre cei mai buni jucatori din lume, care activeaza la Clubul de fotbal Bayern Munchen, a devenit noul ambasador Huawei pentru Europa Centrala si de Est, Tarile Baltice si Peninsula Scandinava.

incepand cu 12 noiembrie, Robert Lewandowski va promova atat brandul, cat si produsele Huawei: smartphone-uri, tablete si dispozitive portabile. Sloganul “Make it Possible” oglindeste realizarile fotbalistului, alegerea acestuia ca ambasador al brandului Huawei venind in mod natural.

Robert Lewandowski este principalul atacant al echipei de fotbal Bayern Munchen si capitanul echipei nationale a Poloniei. in sezonul 2014 – 2015 a fost desemnat cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 17 goluri inscrise in 31 de meciuri. in data de 22 septembrie a batut recordul Europe’s Big Five Football Leagues, inscriind cinci goluri in mai putin de 8 minute si 59 de secunde. Acest record il desemneaza cel mai rapid marcator din istoria fotbalului.

Drumul spre succes nu a fost unul usor pentru Lewandowski. Acest jucator a fost nevoit sa lupte impotriva tuturor obstacolelor, pentru a reusi pe plan profesional. insa, datorita ambitiei si increderii in propriile forte, el a reusit sa faca posibil atingerea celui mai mare vis.

Huawei a fost infiintata in anul 1987 si a inceput ca si o companie mica, avand cativa zeci de angajati. In ultimii 28 de ani, Huawei a intampinat numeroase dificultati, insa, nu a renuntat niciodata. Inovatiile axate pe nevoile consumatorilor, investitiile constante in departamentul R&D si munca asidua au dus compania Huawei de la un brand necunoscut la situarea acestuia in Top 100 Inovatori Globali, dar si la prezenta produselor si serviciilor companiei in peste 170 de tari si regiuni.

”Robert Lewandowski a luptat sa isi atinga mereu obiectivele. A demonstrat ca, datorita pasiunii si efortului constant, succesul va veni in cele din urma. implinindu-si visul din copilarie, acela de a deveni un jucator de fotbal profesionist, acesta a demonstrat ca totul este posibil, lucru care se imbina perfect cu sloganul brandului. Robert este persoana potrivita care poate reprezenta fara niciun dubiu spiritul brandului Huawei.”, a declarat Wang Yanming, Presedintele Huawei pentru Europa Centrala si de Est.

“Sunt incantat ca pot colabora cu Huawei, care intruchipeaza cu adevarat spiritul ‘Make it Possible’. Cred cu tarie ca aceasta colaborare va creste mult mai mult increderea in ceea ce priveste brandul Huawei si va inspira oamenii sa isi realizeze propriile vise, sa le faca posibile.”, a declarat Robert Lewandowski.

incepand cu luna noiembrie, Robert Lewandowski va colabora constant cu brandul Huawei, urmand sa fie implicat in numeroase activitati ale acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here