Alexandrion Grup Romania a dat start proiectului “Serile Brancoveanu”, al carui concept propune o succesiune inedita de subiecte economice si financiare, urmate de momente artistice si sesiuni de degustare a vinarsului Brancoveanu.

Primul astfel de eveniment a fost organizat la Ploiesti, in incinta Muzeului de Arta, cladire inscrisa pe lista monumentelor istorice ce poarta amprenta arhitecţilor romani şi straini din ultimul sfert al secolului al XIX-lea. Evenimentele ce vor urma si in alte orase ale tarii vor fi organizate, de asemenea, in cladiri reprezentative pentru cultura si istoria Romaniei – muzee de arta, palate, conace, vechi case boieresti etc.

“Nu intamplator am pornit acest proiect la Ploiesti, in judetul Prahova, locul pe care il numim cu drag <<acasa>> pentru ca aici, in Prahova, mai exact, in comuna Bucov, se afla Distileriile Alexandrion, locul in care iau nastere produsele noastre. Suntem, deci, legati intr-un mod aparte de acest judet si ne-am bucurat sa fim alaturi de partenerii nostri in aceasta seara speciala”, a declarat dl. Nawaf Salameh, fondatorul si presedintele Alexandrion Grup Romania.

Peste 100 de persoane au participat la eveniment, iar invitatul special al serii a fost dl. George Georgakopoulos, Presedintele Executiv Bancpost, care a vorbit invitatilor despre rolul sistemului bancar in sustinerea activa a economiei romanesti. Seara a fost completata de un moment artistic asigurat de sopranele Irina Baiant si Oana Andra, soliste la Opera Romana, acompaniate de profesorul Alexandru Petrovici si s-a incheiat cu o degustare a vinarsului Brancoveanu, sustinut de Liviu Grigorica brand ambassador Brancoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here