Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, isi propune sa angajeze pana la sfarsitul anului viitor 50 de noi specialisti pentru centrul din Cracovia, coordonat din Romania. Astfel, pana la sfarsitul anului 2016, echipa Stefanini din Polonia va numara 200 de angajati.

in Polonia, Stefanini are la ora actuala 150 de angajati, cu 30 mai multi decat la inceputul anului. Compania intentioneaza sa extinda in continuare echipa din Cracovia, urmand ca pana la sfarsitul acestui an sa mai angajeze inca 10 specialisti, iar pe parcursul anului 2016 inca 40.

Centrul din Cracovia al Stefanini ofera la acest moment atat pozitii de management, cat si pentru tehnicieni de nivel 1 si 2, care cunosc limbile poloneza, ceha, slovaca, engleza, franceza, olandeza si lituaniana.

Campania de recrutare si echipa de HR din Polonia sunt coordonate din Romania, de catre Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini. De asemenea, activitatile de training si dezvoltare organizationala din centrul Stefanini din Polonia sunt coordonate tot din Romania. intre cele doua echipe exista o comunicare stransa, se ajuta reciproc si au procese comune.

in Cracovia, Stefanini furnizeaza servicii de service desk pentru clienti din domenii precum FMCG, Life Sciences si productie industriala.
„Activitatea din Polonia este foarte importanta, din mai multe motive: deservim din Cracovia clienti cu prezenta locala foarte importanta, este un hub pentru limbi straine greu de gasit in Romania – poloneza, ceha, slovaca -, si, nu in ultimul rand, reprezinta o alternativa pentru clientii care prefera ca zona de suport Polonia”, a declarat Daniela Vercellino.

Ca urmare a cresterii numarului de angajati de anul acesta, dar si a planurilor de dezvoltare pentru 2016, spatiul de birouri existent in Cracovia nu mai este suficient, iar in acest moment Stefanini este intr-un proces de extindere a sediului, in cadrul aceluiasi parc de business. Centrul va avea, in final, o suprafata de peste 1.000 mp, care va permite cresterea in continuare a echipei din Polonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here