Star Storage, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor din Romania, anunta numirea lui Daniel Ionescu in functia de Marketing Director, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior, Daniel a detinut timp de 5 ani functia de Strategic
Marketing Director in TotalSoft si a ocupat pentru 10 ani functia de Director de Operatiuni Bitdefender.

Cu o experienta semnificativa in dezvoltarea si pozitionarea de produse software romanesti pe piete internationale, Daniel va fi responsabil de definirea si implementarea strategiei de marketing Star Storage. Principalele obiective sunt alinierea portofoliului de solutii la tendintele pietei, consolidarea echipei de marketing si integrarea cu echipele de vanzari directe si prin parteneriate strategice internationale.

“Vad in Star Storage un potential mare de dezvoltare, bazat atat pe solutiile proprii de arhivare, cat si pe o abordare matura a tehnologiilor moderne, cum sunt aplicatiile mobile sau solutiile in cloud. Provocarea pe termen scurt este educarea pietei locale in a intelege avantajele cloud computing-ului si promovarea serviciilor vandute sub brandul StarVault”.

Daniel a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si MBA-ul Romano-Canadian al Universitatii din Ottawa, cu specializarea in marketing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here