Cel mai mare constructor chinez de automobile, Great Wall Motors, este din nou prezent in Romania, prin intermediul Alexandros Motors, in calitate de unic importator. Gama de modele moderne, calitatea recunoscuta, precum si pretul extrem de competitiv pentru Romania au determinat Alexandros Motors sa reia comercializarea modelelor Great Wall, reteaua de dealeri si service fiind in acest moment in plina expansiune.

„Alexandros Motors deschide astazi la Bucuresti un showroom dedicat marcii Great Wall si incepe comercializarea modelelor Great Wall Hover 6 (SUV) si GW Steed 5 (Pick-up). Suntem unic importator pentru Romania al autovehiculelor produse de compania chineza si ne bucuram ca prin deschiderea acestui showroom venim mai aproape de clientii nostri si ca, astfel, ni se deschid noi perspective pe piata locala. Cu aceasta ocazie, marcam si 10 ani de la demararea parteneriatului cu Great Wall Motors”, declara Stelios Savva, CEO Alexandros Motors Romania.

Great Wall Motors Company Limited a fost infiintata in anul 1976 si este cea mai mare companie cu capital privat, producatoare de automobile din China, fiind listata la Bursa din Hong Kong. Recunoscuta pentru capacitatea de productie uriasa si dezvoltarea continua din ultimul deceniu, Great Wall Motors se afla in topul primelor 10 companii private listate la bursa si intre primele 30 de companii in functie de cifra de afaceri din China.

Compania acorda o atentie sporita extinderii retelei pe pietele internationale, urmarind atat cresterea volumului la export, cat si reputatia calitatilor produselor. Great Wall Motors are in prezent aproximativ 60.000 de angajati, un puternic centru de cercetari in tehnologiile de varf ale constructiei de automobile si o capacitate anuala de productie de peste 1,2 mil. de unitati.

Cu 1,1 milioane de vehicule vandute in China, in 2014, producatorul este si cel mai mare exportator de pe piata chineza, impunandu-se pe piete precum Australia, Africa de Sud, America Centrala si de Sud, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si Rusia. Este, de altfel, si primul producator chinez care si-a stabilit o unitate de produtie proprie in Europa, la Lovech (Bulgaria), fabrica inaugurata in 2012.

„Alexandros Motors reia, pe baza noilor premise, mult mai optimiste, comercializarea SUV-ului H6 si a Pick-up-ului Steed 5, care au un real potential pentru piata din Romania si mai ales pentru infrastructura existenta in acest moment in tara noastra. Eforturile se vor indrepta spre consolidarea retelei de dealeri si servicii de calitate. Potentialii nostri clienti sunt nu doar persoanele fizice, ci si companiile mici si mijlocii cu activitati in domenii precum agricultura, protectie si paza, constructii, utilitati, distributie etc.”, completeaza Stelios Savva, CEO Alexandros Motors Romania.

in prezent, reteaua de comercializare dispune de cinci dealeri la nivel national si de propriul depozit de piese in Boldesti-Scaieni, judetul Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here