Din aceasta toamna, „echipajul” Gondola Sinaia lanseaza in premiera o invitatie la cina la bordul „aeronavelor” sale in sistem charter, la business class sau chiar intr-un private jet exclusivist. Sinaia Skyline este un serviciu unic in Romania, lansat in exclusivitate de catre compania Transport Urban Sinaia.

“Sinaia Skyline este un serviciu pe care turistii nostri l-au primit foarte bine cu ocazia zilei de Sf. Valentin cand a fost lansata editia pilot, unde cinele in gondole au fost oferite drept premii. Am dorit sa extindem aceasta experienta pentru ca si mai multi turisti care isi doresc sa admire peisajul montan dintr-o perspectiva complet noua sa aiba ocazia sa isi transforme o zi obisnuita intr-una de neuitat”, a declarat Bogdan Falcescu, Director General Transport Urban Sinaia

Sinaia Skyline este un program de calatorii all-inclusive catre nori si inapoi, disponibil pana la finalul lunii octombrie, cat temperatura la sol si conditiile meteo permit un zbor placut si o calatorie de neuitat. Gondola Sinaia va relua serviciul Sinaia Skyline din primavara lui 2016.

Toate pachetele sunt pregatite pentru doua persoane si includ o surpriza de bun venit, o gustare si vinuri alese special sa complimenteze selectiile culinare, precum si un cadou de plecare.

Pachetul Charter asigura „un zbor” de neuitat care dureaza 45 de minute si un meniu pe baza de branzeturi nobile din cele mai celebre colturi ale lumii, servite cu biscuiti sarati, nuci si fructe sau, la alegere, un mix eclectic de tartine si rolls-uri.

Pachetul Business Class presupune o plimbare de o ora si 15 minute si un meniu care cuprinde o salata Caesar cu piept de curcan, file de somon en crout cu sos si legume mediteraneene sotate in unt sau, la alegere, salata greceasca si Surf & Turf cu legume julien sotate, piure de mazare si sos de foie gras.

Pachetul Private Jet include o calatorie ce dureaza doua ore si un meniu cu platou de branzeturi nobile, servite cu biscuiti sarati, nuci si fructe, un mix de peste si fructe de mare la gratar – file de somon, file de butterfish, creveti in crusta de cartofi -, legume la gratar cu sos pesto si un cheesecake irezistibil cu topping de fructe de padure sau, la alegere, un mix eclectic de tartine si rolls-uri, piept de rata cu sos de visine, para fiarta in vin rosu cu scortisoara, piure de cartofi dulci si o tarta cu fructe proaspete de sezon.

Pentru urmatoarea perioada preturile aplicate pentru toate aceste pachete au discount-uri de pana la 20%.

Rezervarile se fac cu 48 de ore inainte de servirea cinei, insa in cazuri exceptionale serviciul poate fi oferit si cu o rezervare facuta cu 24 de ore in avans. Serviciul este special conceput pentru doua persoane, dar la cerere el se poate personaliza pentru 2 adulti si un copil, sau 3 adulti.
Clientii Sinaia Skyline au folosit aceasta experienta originala pentru intalniri romantice, aniversari, cereri in casatorie sau cadouri inedite pentru cei dragi.

Un serviciu suplimentar solicitat pentru ocazii speciale este filmarea HD a calatoriei si montajul unui clip video.

Pentru informatii si rezervari, compania pune la dispozitie urmatoarele date de contact: [email protected] sau 0737 299 437.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here