ASOCIATIA TIPOGRAFILOR „TRANSILVANIA” (A.T.T.) in calitate de beneficiar, impreuna cu partenerii sai de proiect Abeona S.R.L., Formare Manageriala in Turism – FMT S.R.L., Pro Expert S.R.L. si Grup Transilvae S.R.L. au placerea de a va invita la Conferinta de presa A.T.T, care va avea loc in data de 08.09.2015, ora 16:30, in cadrul expozitiei Print & Sign, sala Cupola.

in cadrul conferintei, va fi prezentat proiectul cu titlul “Calificarea ta – un viitor mai sigur!” ID 137770, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2.3 – Acces si participare la formare profesionala continua, prin care vor fi calificati aproximativ 2400 de angajati din domeniile tipografic, media si al productiei publicitare si de ambalaje.

Membrii echipei de proiect vor oferi informatii suplimentare tuturor celor interesati de programele de calificare/ recalificare care au fost desfasurate; de asemenea, vor fi puse la dispozitia celor prezenti materiale informative, create in cadrul proiectului.

Proiectul ”Calificarea ta – un viitor mai sigur!” in cifre:
2.500.000 euro – valoarea proiectului;
3.460 – numarul de persoane informate pana in prezent din grupul tinta potential de 3.000 de persoane (angajati);
3.000 – numarul de persoane inregistrate pana in prezent din grupul tinta potential de 3.000 de persoane (angajati);
2.736 – numarul de persoane consiliate pana in prezent din grupul tinta de 2.700 de persoane (angajati);
2.343 – numarul de participanti la programe FPC pana in prezent din totalul de min. 2.332;
1.744 – numarul de persoane certificate pana in prezent din totalul de min. 2.040;
106 – numarul de programe de formare profesionala demarate din totalul de 106;
190 – numarul de lectori/tutori de practica implicati pana in prezent in proiect, din totalul estimat de min. 250 ce vor fi implicati in proiect, pana la finalul derularii acestuia.

Proiectul “Calificarea ta – Un viitor mai sigur” reprezinta un real beneficiu pentru industriile grafica, media, de productie publicitara si de ambalaje, care, din cauza absentei invatamantului poligrafic superior, duc lipsa de forta de munca certificata.
Fiecare absolvent primeste o diploma certificata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, recunoscuta in Uniunea Europeana

Pe tot parcursul expozitiei va invitam sa ne vizitati la standul 3, situat in pavilionul C4-C5.

Vom oferi informatii despre rezultatele proiectului, date actualizate despre graficul finalizarii cursurilor.
Vom oferi informatii despre strategia din perioada de sustenabilitate care va incepe in noiembrie 2015 si se va desfasura pe parcursul a 3 ani.

Pentru informatii suplimentare si confirmari, va rugam sa ne contactati:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here