WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri din Romania, a devenit importator si distribuitor exclusiv al brandurilor Sekonda si Accurist, in Romania. Mai mult, compania aniverseaza anul acesta sase ani de la infiintare, iar in perioada 1-6 septembrie va lansa o serie de promotii speciale, cu ocazia „Zilelor WatchShop”.

Din 2009 pana in prezent, WatchShop.ro a avut o crestere constanta, devenind destul de repede cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania. in 2014, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1 milion de Euro si tot atunci a introdus in portofoliul de produse si categoria bijuterii, care in prezent insumeaza 10% din vanzari.

„Online-ul este segment extrem de competitiv si nu e deloc usor sa te mentii in top. E nevoie de o investitie constanta in perfectionarea serviciilor oferite si cred ca acesta este principalul lucru care ne diferentiaza pe noi de concurenta. Anul trecut am inregistrat o cifra de afaceri de 1 milion de euro, iar tinta pentru sfarsitul lui 2015 este de 1,6 milioane de euro”, afirma Catalin Florea, CEO WatchShop.

Portofoliul de produse al companiei cuprinde acum peste 7.400 de modele de ceasuri, de la 72 de branduri, accesorii si bijuterii, iar pana la sfarsitul acestui an vor fi introduse si alte categorii din zona fashion.

„In opinia mea, diversificarea portofoliului de produse este cea mai importanta tendinta actuala pe piata de e-commerce”, completeaza Catalin Florea.

Pe segmentul sau de activitate, WatchShop este la ora actuala singurul magazin online care ofera retur gratuit de 365 de zile.

„Ne confruntam cu o temere a clientilor in ceea ce priveste autenticitatea produselor. Tocmai de aceea subliniem cu fiecare ocazie ca ceasurile pe care le comercializam sunt originale. in e-commerce, orice insatisfactie a unui client inseamna un posibil feedback negativ, care se propaga mult mai repede decat in retailul traditional”, subliniaza CEO-ul WatchShop.

In Bucuresti, WatchShop beneficiaza de un showroom si o ceasornicarie proprie, ambele la dispozitia clientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here