incepand din 20 iulie, rafinatele bijuterii si accesorii din cristale Swarovski pot fi achizitionate din nou in Bucuresti Mall, odata cu redeschiderea magazinului celebrului brand. Mai mult, reducerile ajung pana la 50%.

Clientii fideli ai Swarovski pot ciocni un pahar de sampanie alaturi de gazde la deschiderea oficiala a noului magazin luni, 27 iulie, de la ora 19.00. in seara evenimentului, cumparatorii se vor bucura de un discount special de 10% la toate produsele care nu sunt deja la reducere. Ei pot admira, totodata, cea mai recenta colectie de bijuterii si accesorii marca Swarovski.

Noul magazin, la a carui renovare si reamenajare s-a lucrat timp de o luna, este pozitionat tot la parterul Bucuresti Mall, foarte aproape de locul in care se afla initial, insa are o suprafata cu 15 % mai mare.

Spatiul a fost regandit dupa un nou concept, Crystal Forest, care stabileste noi standarde in industria de retail, atat din punct de vedere vizual, cat si operational. Potrivit reprezentantilor Swarovski, conceptul porneste de la ADN-ul brandului: armonia dintre stralucirea si transparenta cristalelor se regaseste si in interiorul unei paduri. Cristalele si natura sunt de asemenea in armonie deplina, formand un adevarat spectacol pentru ochii privitorului.
Swarovski este lider mondial in fabricarea de cristale taiate cu mare precizie. De-a lungul istoriei sale, care a inceput in 1895, in Wattens, Austria, Swarovski a inspirat si a creat tendinte in bijuterii, moda, accesorii, design interior, iluminare ambientala, cultura si cercetare. Grupul Swarovski are peste 30.000 de angajati in 170 de tari, mai mult de 2500 de magazine si venituri de peste 3 miliarde de dolari. Colectionarii ferventi pot deveni membri ai Swarovski Crystal Society, un club select in care s-au inscris deja peste 300.000 de impatimiti ai brandului. in Romania, compania detine cinci magazine proprii.

Redeschiderea magazinului Swarovski face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here