Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, prezent de peste 10 ani si pe piata din Romania, a fost inclus in topul celor mai buni 100 furnizori de servicii de externalizare si consultanta la nivel global, realizat de Asociatia Internationala a Profesionistilor in Outsourcing – International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).

In plus fata de includerea in topul IAOP® „Global Outsourcing 100®”, Stefanini s-a numarat printre companiile desemnate lider in industrie. De asemenea, Stefanini a primit cea mai inalta distinctie pentru crestere si dezvoltare, fiind una dintre cele doar 21 de companii care au obtinut punctaj maxim in aceasta categorie. Mai mult, compania braziliana a primit o distinctie si pentru activitatile de CSR desfasurate la nivel global.

Bazandu-se pe o metodologie riguroasa de notare, Global Outsourcing 100® este un program anual desfasurat de Asociatia Internationala a Profesionistilor in Outsourcing (IAOP). Potrivit IAOP, furnizorii de servicii de outsourcing nominalizati in clasamentul realizat anul acesta sunt companii din intreaga lume care ofera o gama completa de astfel de servicii. Toate companiile incluse in acest top au demonstrat excelenta la nivel global, precizeaza IAOP.

„Exista sute de consultanti si furnizori de servicii calificati, insa clientii trebuie sa inteleaga ce anume face un astfel de furnizor sa fie exceptional. Noile clasamente Global Outsourcing 100 si World’s Best Advisors fac exact acest lucru si suntem mandri ca le putem oferi recunoastere acestor companii”, a declarat Deborah Hamill, CEO al Asociatiei Internationale a Profesionistilor in Outsourcing.

Jurizarea include o evalaure realizata de un juriu independent, format din clienti ai membrilor IAOP, cu experienta in selectarea de furnizori de servicii de outsourcing si consultanti pentru companiile in care lucreaza. O noutate in jurizarea din acest an a fost faptul ca s-a pus mai mult accent pe activitatile de CSR – o zona despre care clientii spun ca devine tot mai importanta atunci cand vine vorba despre alegerea furnizorului de servicii de outsourcing, potrivit IAOP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here