La aproape 5 ani de la lansarea platformei web, Cooper Pear deschide Divizia IMM, care vine in intampinarea nevoilor de finantare ale persoanelor juridice.

Decizia de a deschide acest canal vine pe fondul unei cereri crescute din partea segmentului de micro intreprinderi, dar si datorita unui context economic favorabil care incurajeaza investitiile.

„Avantajul de a lucra cu specialistii nostri este dat de faptul ca punem la dispozitia clientilor persoane juridice, oferte de finantare atat din partea bancilor sau IFN-urilor, cat si din partea fondurilor de investitii cu care colaboram. Ne asiguram astfel ca oricare or fi nevoia de finantare a clientului avem o solutie avantajoasa.

Majoritatea solicitarilor pe care le-am avut pana in prezent au venit din partea companiilor implicate in procesul de productie in general, dar si din partea dezvoltatorilor imobiliari, segmente care au cunoscut o crestere constanta in ultimul an si jumatate.

Modul de lucru este unul simplificat in care clientul trebuie sa ne puna la dispozitie documentele financiare ale societatii, dupa care un consultant intocmeste prezentarea proiectului de finantare, care contine toate informatiile necesare, unei banci sau partener finantator, pentru a lua o decizie cu privire la acordarea facilitatii solicitate.

Deosebirea fata de intermedierea creditelor acordate persoanelor fizice este ca in cazul IMM-urilor percepem un comision de succes de la client.

„Consider ca pana la finalul anului Divizia IMM va reprezenta 40% din totalul creditelor intermediate de Cooper Pear.” a declarat Vlad Elias, Managing Partner in cadrul companiei.

„Avand un limbaj comun atat cu clientii cat si cu partenerii finantatori, avem capacitatea de a identifica nevoile si cerintele ambelor parti. Creditele IMM fiind complexe, ajutam clientii sa iasa din labirintul cifrelor.” a declarat Dana Ciocan, Head of Development.

Cooper Pear este prima platforma online de comparatie credite, in functie de profilul fiecarui client, care in 2011 a adus pe piata un serviciu unic, menit sa usureze si sa indrume clientul in alegerea creditului pe care chiar il poate obtine. Dupa 4 ani de activitate in mediul online, serviciile Cooper Pear sunt acum disponibile si prin intermediul echipei noastre de consultanti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here