Arval Romania ofera utilizatorilor vehiculelor o serie de servicii business bazate pe instrumente online, tehnologie mobila si retele sociale, prin aplicatiile Arval Smart Experience.

Arval Smart Experience este proiectul care ofera utilizatorilor din intreaga lume flexibilitate si mobilitate intr-o experienta unica. Prin aplicatii inovatoare care pot fi accesate rapid, oriunde si oricand, de pe telefonul mobil, tableta sau alte ecrane digitale, Arval Smart Experience vine sub forma unei duble experiente: cea de client si cea de conducator al vehiculelor Arval.

Dincolo de calitatea serviciilor care satisfac ultimele standarde in materie de tehnologie, Arval Smart Experience are la baza aplicatiile Arval Connect, Arval Fleet View si Arval Mobile+, cu avantaje precum facilitarea luarii deciziilor privind flota detinuta, observarea indicatorilor cheie de performanta, prezentarea evenimentelor curente, simplificarea managementului flotei, consiliere personalizata. Utilizatorii isi pot testa, de asemenea, abilitatile in materie de condus cu ajutorul jocului Arval Drive Challenge, care imbina testele cu sfaturi si solutii pentru imbunatatirea experientei de condus responsabil si care implica mai multi utilizatori concomitent in parcurgerea a trei niveluri ale competitiei.

“Odata cu explozia noilor tehnologii si a cresterii numarului de utilizatori de Internet in intreaga lume, interesul general fata de varietatea informationala a devenit o nevoie esentiala. Totodata, s-a schimbat modul in care utilizatorii au inceput sa se raporteze la activitatea profesionala de zi cu zi – flexibilitate, rapiditate, dezvoltare sustenabila si interactivitate sunt, in prezent, cuvinte cheie in aproape orice domeniu. Inovatia propusa de Arval prin serviciile Arval Smart Experience raspunde tuturor acestor nevoi si face inca un pas mai departe in dezvoltarea pietei de leasing operational din Romania”, afirma Dan Boiangiu, Directorul General al companiei.

Componenta Arval Connect ofera un spatiu personalizat si simplificat pentru gestionarea flotei, acces la ultimele stiri din industria auto, la documentele utile si la retelele sociale Arval din Romania. Platforma Arval Fleet View ofera un status pe intreaga flota dintr-o privire, punand la dispozitie indicatorii cheie ai flotei, structurati pe patru categorii: flota, costuri, nivel de utilizare si CSR. Special dezvoltata pentru conducatorii vehiculelor, aplicatia Arval Mobile+ poate fi accesata de pe smartphone sau tableta, cu informatii privind propriul automobil si acces la partenerii de servicii Arval. Pentru ca experienta din timpul condusului este una exploratorie, Arval Smart Experience a creat jocul Arval Drive Challenge, care invita conducatorii sa descopere impreuna provocarile din timpul condusului si sa isi imbunatateasca abilitatile privind accelerarea, franarea si viteza.

Cele patru componente Arval Smart Experience sunt disponibile in Romania si incurajeaza dezvoltarea unui nou tip de relatie intre Arval si utilizatorii vehiculelor, prin solutii inovatoare si interactive. Obiectivul acestui proiect este de a veni in intampinarea asteptarilor si a standardelor fleet managerilor si de a pune bazele unei relatii interactive zilnice, atat cu managerii, cat si cu conducatorii auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here